in ,

CuteCute

Σε καφέ της Θεσσαλονίκης ο Κυριάκος Μητσοτάκης με Αντώνη Ρέμο (Εικόνες)

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου συναντήθηκε για έναν καφέ με τον γνωστό τραγουδιστή Αντώνη Ρέμο, τον Παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη και τον στενό του συνεργάτη, Γιάννη Μπρατάκο.

  • Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει σήμερα το απόγευμα την κεντρική ομιλία στην πόλη με φόντο το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στη Νέα Παραλία.

Δείτε εικόνες από την συνάντηση:

Σε καφέ της Θεσσαλονίκης ο Μητσοτάκης με Αντώνη Ρέμο, Μπρατάκο και Τσαπατάκη [εικόνες]

Ο Αντώνης Ρέμος δεν έχει κρύψει στο παρελθόν τα φιλο-νεοδημοκρατικά του αισθήματα. Αλλωστε έχει δώσει το παρών και σε προεκλογική συγκέντρωση του Αδωνι Γεωργιάδη.

Μητσοτακης

Σύμφωνα με το voria.gr, o Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ειδική αναφορά στην Χαλκιδική στο τέλος του καφέ που ήπιε.

Απαντώντας σε ερώτηση για την ακρίβεια στην περιοχή, που τείνει να γίνει “Μύκονος και Σαντορίνη”, όπως του ανέφεραν, τόνισε ότι θα ασχοληθεί με την περιοχή προσωπικά μετά τις εκλογές. “Θα ασχοληθώ προσωπικά μετά τις εκλογές και με την ακρίβεια, είναι ένα θέμα που με απασχολεί”, τόνισε.

Οσόν αφορά τη Θεσσαλονίκη τόνισε αστειευόμενος ότι πρέπει να μάθει τα καλά στέκια της πόλης καθώς θα είναι βουλευτής στην περιοχή, επιβεβαιώνοντας, για ακόμη μια φορά, ότι θα κρατήσει την έδρα της Α’ Θεσσαλονίκης.

Ακόμη, μοιράστηκε εμπειρίες του από τις κατασκηνώσεις της ΧΑΝΘ. “Είχα πάει στην πρώτη κατασκήνωση της ΧΑΝΘ στην Πίνδο, με σκηνές, αλλά και στην κατασκήνωσή της στην Αμερική για έναν μήνα. Με συνδέουν προσωπικοί δεσμοί”, κατέληξε.

Μητσοτακης

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Αφρικανικό κύμα ζέστης στη χώρα – Οι έξι περιοχές που θα χτυπήσουν 37άρια

Εκλογές 2023 – Δωρεάν η διέλευση από το Σάββατο (24/6) σε όλες τις εθνικές οδούς