in ,

OMGOMG

Παπαχλιμίντζος για Πολάκη – «Πούρος, πλέριος φασισμός. Πήρε το κολάζ από το… »

Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Κώστας Παπαχλιμίντζος, ο οποίος-επίσης «επικηρύχτηκε» από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη με ανάρτησή του στα social media- έκανε λόγο για «φασισμό» και «κάρφωσε» τον πρώην υπουργό.

  • Υπενθυμίζεται, πως σε ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης στοχοποίησε δημοσιογράφους, δικαστές και τραπεζικούς.

Από την πλευρά του ο Κώστας Παπαχλιμίντζος ανέφερε τα εξής:

«Ο βουλευτής Πολάκης δημοσιεύει λίστες με ονόματα & φωτογραφίες δημοσιογράφων και δικαστών. Πούρος, πλέριος φασισμός.

Για την ιστορία, το κολάζ με τις φωτό δημοσιογράφων δεν είναι δικό του, δημοσιεύτηκε πρώτη φορά στην «εφημερίδα» Μακελειό. Καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του».

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

117 Comments

  1. Απλώς μίλησε με ειλικρίνεια. Όλος ο ΣΥΡΙΖΑ τα ίδια πιστεύει. Για αυτό πήγαν να δώσουν άδεια μόνο σε κανάλια που τους γλύφουν και να κλείσουν τα υπόλοιπα.
    Για αυτό ο Τζανακοπουλος ζητούσε πιστοποιητικό πολιτικών φρονημάτων.
    Αυτά πρεσβεύουν, αλλά συνήθως υποκρίνονται τους “δικαιοσύνη για όλους”

    • Πω πω! Έχεις πράγματι μεγάλο καημό, γαλάζιε σύντροφε, γιατί φεύγοντας ο Παύλος απ’ το κόμμα, χάνετε μεγάλο πλεονέκτημα. Θα πρέπει να του λες ευχαριστώ γιατί με τα λάθη του, άθελά του, έγινε μεγάλος ευεργέτης σας. Μέχρι εδώ όμως.

  2. Μίλησε για φασισμό οι Πετσωμενοι φασίστες….Που πληρώνονται για να κάνουν πλάτες στον Μητσοτάκη και ακόμα δεν χόρτασαν και ο Λαός με κουπόνια 29 ευρώ για να ζήσει….Αρκετά φάγατε όλοι οι Πετσωμενοι καιρός να πάρετε αυτό που σας αξίζει ….Θιχτηκε και η ΕΣΗΕΑ …Για την Κοσιώνη που είναι το σόι στο σόι του Μητσοτάκη μόκο όλοι και κάνει μια χαρά προπαγάνδα ..Βγήκαν και οι Δικαστές που τόσο καιρό είναι εξαφανισμένοι ….Δεν νοιάστηκαν για τους βιαστές που τους αφήνουν ελεύθερους,δεν νοιάστηκαν για τις υποκλοπές,δεν νοιαστηκαν για τους χιλιάδες νεκρούς που πέθαναν εκτός ΜΕΘ.αλλα ξεμυτισαν για τον Πολακη που είπε ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

  3. Ολος ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι τα ιδια σκατά.
    Σκατά και βόθρος.
    Δεν θα ξεχασουμε οπου στις εκλογές του 2012 δεν ειχαν αφήσει κανένα υποψηφιο του ΠΑΣΟΚ να μιλήσει. Τραμπουκοι, γυφτοι, λερες…

  4. Ρε τραμπόυκε κανίβαλε. Πότε σε έβρισα? Γιατί μου επιτίθεσαι προσωπικά? Είναι που ξέρεις να συζητάς. Not.
    Εκδηλώνεσαι μόλις διαβάσεις αντίθετη άποψη απ’ την δική σου. Θες να περάσεις μόνο το δικό σου. Πού
    ξέρεις εσύ τι γράφω και τι δεν γράφω βρε ζώον? Ντροπή σου να μου χρεώνεις άδικα τα σχόλια άλλων και να μου κολλάς ρετσινιά. Ποιος? Εσύ που κράζεις πολιτικά μόνιμα εδώ μέσα. Άλλη δουλειά δεν έχεις να κάνεις?
    Δεν έχεις δουλέψει ούτε μια μέρα στην ζωή σου. Ούτε καν θα σπούδασες. Ζεις πλουσιοπάροχα με τα λεφτά της μαμάς και του μπαμπά και πουλάς ψεύτικη μαγκιά ρίχνοντας λάσπη για να μην χάσεις τις πολυτέλειες.
    Σε προκαλώ, έλα να τα πεις αυτά μπροστά μου, κότα, που παριστάνεις τον μάγκα πίσω απ’ το πληκτρολόγιο.
    Δεν θα τολμούσες να μου πεις λέξη. Άντε γιατί πολλά μας τα ‘χεις πει από την αρχή εδώ πέρα,
    φλωρομπούλη. Εσύ ξεκίνησες και δημιούργησες όλες τις φασαρίες από την αρχή γιατί έχεις τον διάολο
    μέσα σου, κακόψυχε.

  5. Φέρεσαι σαν μισογύνικη Κατίνα. Ποτέ δεν θα βρεις γκόμενα στην ζωή σου με τέτοια ηλίθια μυαλά, κακομοίρη. Βρες καμμιά γκόμενα επειγόντως να ξελαμπικάρεις γιατί δεν σε βλέπω καθόλου καλά. Πόσο φυσιολογικό είναι να ασχολείσαι όλη μέρα με ένα κόμμα λες και είναι γκόμενα? Καθόλου. Τους ξέρεις προσωπικά και τους υποστηρίζεις? Ήμαρτον. Βρες γυναίκα γιατί η κατάστασή σου χρήζει άμεσης ψυχιατρικής βοήθειας.

      • Κλάψε τώρα. Κάνεις και clopy paste. Δεν υπάρχει κάτι που δεν μου έχεις αντιγράψει. Κακόμοιρο αμάμητο τρολάκι, αυτά που έχω χαρεί εγώ, εσύ ούτε στον ύπνο σου, κακομοίρη. Εσύ ούτε που το ‘χεις δει. Στο εύχομαι επιτέλους να το ζήσεις. Δεν είναι τόσο δύσκολο, αρκεί να ξεμουχλιάσεις από τον αιώνιο λήθαργο. Όλα για εσένα ισχύουν, καημένο. Βρες γυναίκα επειγόντως να ξελαμπικάρεις. Η αγαμία σου έχει βαρέσει κόκκινο. Δεν είναι φυσιολογικό.

      • Για να τελειώνουμε με τις μαλακίες. Σκασίλα μου για το rip, τις καρδούλες και οτιδήποτε άλλο εκτός πολιτικής και ενίοτε κοινωνικών θεμάτων. Καρδούλες βάζω μόνο εκεί που θέλω, όποτε το θέλω. Όχι στον καθένα. Τα γλυκά μου αρέσουν όχι όμως τα γλυκανάλατα. Καθένας όμως ας κάνει ό,τι θέλει εφόσον δεν ενοχλεί κάποιον.

      • Η αλήθεια είναι αυτή. Εσύ ως τι μιλάς. Εσύ δεν έχεις κολλήσει ούτε ένα ένσημο, φυτό. Τα κάνατε σκατά. Όμως υπήρχε και υπάρχει ζωή πριν και μετά από εσάς. Και είναι υπέροχη. 🙂 Εσύ επιλέγεις πάντα το κενό όμως. Γι’ αυτό έκαψες φλάντζα.

      • Που θα τολμήσεις να κρίνεις εσύ. Εγώ έχω δουλέψει στην ζωή μου και μάλιστα έχω κάνει διαφορετικές δουλειές όχι μόνο μία. Εσύ ούτε μία μέρα δεν δούλεψες. Εκτός κι αν θεωρείς δουλειά το ξύσιμο. 😋

      • Εσείς φταίτε. Οι πολιτικοί δεν είναι διακοσμητικά στοιχεία.
        Ευτυχισμένη είμαι αλλά οι δυσκολίες εξαιτίας σας είναι τεράστιες.
        Μέχρι να έρθετε η ζωή μου ήταν θαυμάσια. Όμως θα ξαναγίνει. 🙂
        Εσύ τα έχεις όλα λυμένα. Εσύ κλαίγεσαι μόνιμα και ρίχνεις το φταίξιμο σε ανθρώπους που δεν σου φταίνε. Εσύ έχεις δυνατότητες επιλογής και δεν επιλέγεις τίποτα δημιουργικό. Μόνο μιζέρια.
        Εσύ είσαι ο δυστυχισμένος. Κρίμα. Μπορείς όμως να το αλλάξεις αυτό.

      • Εσύ έχεις τα πάντα και όλα σου φταίνε. Δεν ευχαριστιέσαι με τίποτα, σου φταίνε οι λάθος άνθρωποι και τους φορτώνεις την δυστυχία σου.

      • Σαν δεν ντρέπεσαι που ο κόσμος υποφέρει εξαιτίας σας κι εσύ κάνεις πλακίτσα. Γιατί είσαι κακόψυχο, χοντρόπετσο και αναίσθητο. Ούτε μια μέρα δεν θα άντεχες να ζήσεις όπως ο απλός, καθημερινός κόσμος. Τα έχεις όλα έτοιμα γι’ αυτό λες σαχλαμάρες.

Σάλος στην Πάτρα – Εντολή για απόταξη των αξιωματικών που συνελήφθησαν με ναρκωτικά έδωσε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ

Θρήνος στη σόουμπιζ – Νεκρός ο τραγουδιστής και συνθέτης Τάσος Βουγιατζής