in

Γνωστός ως «σουβλατζής» και σεσημασμένος ο 43χρονος οπαδός του Παναθηναϊκού

Γνωστός ως «σουβλατζής» στο χώρο των οπαδών του Παναθηναϊκού και με βεβαρημένο ποινικό μητρώο ο 43χρονος που συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής (18/08) για τα επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, σε συνεργασία με Κροάτες χούλιγκαν.

 

 

  • Πρόκειται για τον άνδρα για τον οποίο είχε εκδοθεί νωρίτερα ένταλμα σύλληψης.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οπαδός του ΠΑΟ ταυτοποιήθηκε από οπτικό υλικό και όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, στο παρελθόν είχε εμπλοκή σε διάφορα επεισόδια με οπαδικά κίνητρα.

 

  • Ασφαλείς πηγές ενημέρωσης, που επικαλείται η ΕΡΤ, σημειώνουν ότι είναι ένας από εκείνους που έχουν καταγραφεί σε οπτικό υλικό να καθοδηγούν την ομάδα των Κροατών χούλιγκαν κοντά στο γήπεδο της ΑΕΚ.Ο άνδρας εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους.Μεταξύ των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟ είναι γνωστός ως «σουβλατζής».Ο 43χρονος είναι ο τρίτος Έλληνας σεσημασμένος, οπαδός του Παναθηναϊκού, που συλλαμβάνεται για συμμετοχή στα αιματηρά επεισόδια.Ο ίδιος, πάντως, φέρεται να ισχυρίστηκε πως τη νύχτα των επεισοδίων βρισκόταν για διακοπές στην Κεφαλλονιά.Πλην των Κροατών και των Ελλήνων, έχει προφυλακιστεί και ένας 22χρονος Αλβανός, επίσης οργανωμένος οπαδός του ΠΑΟ.

 

Κατά πληροφορίες, ο «σουβλατζής» είχε κατηγορηθεί τον περασμένο Μάρτιο για επίθεση με μαχαίρι σε βάρος οπαδού του Ολυμπιακού, έξω από το Εφετείο Αθηνών, που δικαζόταν για επίθεση που είχε γίνει σε βάρος γυναίκας – χούλιγκαν του Παναθηναϊκού το 2019.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

112 Comments

  1. Μακάρι η Κυβέρνηση και η Ελληνική Αστυνομία να έδειχνε τέτοιο ζήλο και στην περίπτωση του Παοκ στη Θεσσαλονίκη…. Επί χρόνια δρούσαν η Θ4 με ρόπαλα και μαχαίρια…. Υπό την ανοχή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης… Με τη γνωστή ξανθιά Αξιωματικό Αστυνομικό της οποιας ο γιος έχει συλληφθεί στο παρελθόν….

  2. Δεν έδειξε πουθενά κανέναν ζήλο ποτέ, δυστυχώς.
    Αυτά είναι για τα μάτια του κόσμου. Σανός για τα γίδια τους ψηφοφόρους.
    Αν ασχολιόταν πραγματικά και έδειχνε ζήλο, δεν θα έρχονταν οι Κροάτες χούλιγκαν ναζί ανενόχλητοι στην χώρα μας για να σκοτώσουν.

      • Την ΑΛΗΘΕΙΑ λέω ρε!!! Έλλειψη ζήλου.
        ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ. ΠΙΕΣ ΞΙΔΙ αν σε ενοχλεί η αλήθεια, γελοίο κομματόσκυλο!!! Και μάθε να μιλάς και να φέρεσαι, ΜΑΛΑΚΑ! Ε ΜΑΛΑΚΑ!
        Πήγαινε οπωσδήποτε σε έναν ψυχίατρο για τα νεύρα σου, πυροβολημένε! Επειγόντως!

          • Ο δικός σου πατέρας. Ο πατέρας μου είναι Κύριος και να μην τον πιάνεις στο στόμα σου γιατί θα βλαστημήσεις την ώρα και την στιγμή που γεννήθηκες. ΡΕ ΒΛΑΚΑ. ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ. ΕΣΥ ΠΩΣ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ? ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ. ΤΟ ΡΕ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ? Ε λοιπόν, βλάκα, ηλίθιο και νούμερο να πεις τον δικό σου πατέρα στις πιάτσες της Κρήτης που συχνάζει. Μην το συνεχίζεις, ψυχασθενή γιατί θα το μετανιώσεις πολύ πικρά, στο λέω. Εσύ το ξεκίνησες, ηλίθιε. ΜΑΘΕ ΝΑ ΦΕΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ. ΨΥΧΟΠΑΘΗ. Νούμερο! Ε νούμερο! Ψυχάκια!

          • Και ο δικός σου πατέρας.
            Ο πατέρας μου είναι Κύριος, Σοβαρός Άνθρωπος, Αρσενικό με Α κεφαλαίο και Θαυμάσιος Άνθρωπος αν τολμήσεις να τον ξαναπιάσεις στο στόμα σου εσύ που θα πρέπει να πλένεις το βρωμόστομά σου με χλωρίνη, θα σε γ@μήσω ανάποδα.
            ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΡΧΙΔΙ? ΑΝ ΟΧΙ, ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.

          • Και ο δικός σου πατέρας.
            Ο πατέρας μου είναι Κύριος, Σοβαρός Άνθρωπος, Αρσενικό με Α κεφαλαίο και Θαυμάσιος Άνθρωπος και αν τολμήσεις να τον ξαναπιάσεις στο στόμα σου εσύ που θα πρέπει να πλένεις το βρωμόστομά σου με χλωρίνη, θα σε γ@μήσω ανάποδα.
            ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΡΧΙΔΙ? ΑΝ ΟΧΙ, ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.

      • ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΝΕΙΣ ΠΙΚΡΑ ΠΑΛΙΟ@ΡΧΙΔΙ.
        ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΒΛΑΚΑ, ΗΛΙΘΙΕ? ΜΗΝΥΣΗ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ.
        ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΒΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ.

          • Κακομοίρηδες είναι οι δικοί σου που έκαναν ένα έκτρωμα σαν εσένα!
            Εγώ είμαι ένα πλάσμα θαυμάσιο και οι γονείς μου είναι χαρούμενοι για εμένα.
            ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΙΑΣΕΙΣ ΓΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ?

          • Είσαι όντως κακομοίρης και φαίνεσαι και ακόμα πιο κακομοίρηδες είναι αυτοί που σε έκαναν έτσι σίχαμα. Εμένα ευτυχώς, οι γονείς μου είναι ευτυχισμένοι και θαυμάσιοι άνθρωποι κι έχουν εμένα που είμαι ένα υπέροχο πλάσμα. Πώς εισαι εσύ ο πανηλίθιος, δηλαδή? Καμμία σχέση. Είμαι το ακριβώς αντίθετο από εσένα.

          • Εσένα οι κακομοίρηδες οι γονείς σου που σε κάνανε ένα σκατό, ντρέπονται για εσένα τον κακομοίρη κι εσύ ντρέπεσαι για εκείνους.

          • Μην αποκαλύπτεις τα μέρη που εργάζεσαι και μην πουλάς ψευτομαγκιά στο ίντερνετ με απειλές, κοτούλα Χανιά. Κο κο κο κο κο!

      • ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΤΟ ΦΤΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΣΟΥ!
        ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ, ΟΥΓΚΑΝΟΣ, ΠΙΘΗΚΟΣ! ΟΥΣΤ! ΟΞΩ ΓΟΡΙΛΑ!

          • Πω πω! Τέτοιους γονείς έχεις, ε! Σε λυπάμαι! Γι’ αυτό βγήκες έτσι! Απόβρασμα και σίχαμα της κοινωνίας. Ώστε είσαι φλώρος ΟΠΙΣΘΟΓΕΜΗΣ, ε! Ακόμα κι εσύ σιχαίνεσαι τον εαυτό σου! 🤣🤣🤣🤣🤣 ΒΡΕ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΑΛΙΟΑΔΕΡΔΑΡΑ ΛΟΥΓΚΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΗ, ΚΡΑΓΜΕΝΗ. Εγώ είμαι ΜΑΓΚΑΣ! Το ακριβώς αντίθετο από εσένα. Και οι γονείς μου είναι Κύριοι! Σε αντίθεση με τους δικούς σου με όσα μας αποκάλυψες!

  3. Επειδή η εξουσία είναι ανίκανη και διακοπάρει μόνιμα. Η εξουσία μόνο τον εαυτό της προστατεύει.
    Όταν πρόκειται για τους απλούς πολίτες, σκασίλα της. Τους αφήνει απροστάτευτους.

  4. Απόκλεισε, σε παρακαλώ, τον ψυχανώμαλο ναζιστή από τα Χανιά. Εκτός αν θέλεις να μας διώξεις απ’ το site. Είναι δυνατόν αυτός ο κακιασμένος ψυχοπαθής να τραμπουκίζει, να επιτίθεται, να βρίζει και να προσβάλλει επειδή δεν του αρέσει να λέγεται η αλήθεια? Και μάλιστα να βρίζει οικογένειες? Και μάλιστα καλές οικογένειες? Αίσχος του. Αυτός είναι χειρότερος κι απ’ τον Σπύρο και τον Νικόλα. Τους ξεπέρασε.
    Για πρωινό τους έχει. Αρνάκια είναι αυτοί μπροστά του.
    Τέτοια προβληματικά, επιθετικά και φασιστικά σιχάματα αξίζουν αποκλεισμό και εγκλεισμό σε ψυχιατρικό ίδρυμα γιατί αποτελούν πρόβλημα και βάρος για την κοινωνία.

      • ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΑΛΙΟ@ΡΧΙΔΙ? ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΕΚΤΕΛΕΣΩ ΣΟΥ ΤΟ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ.
        ΘΑ ΣΕ Γ@ΜΗΣΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ, ΠΟΥΤΑΝΟΣΚΛΥΛΟ.
        ΘΑ ΣΕ ΒΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΥΣΕΙΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΗΣ ΧΙΛΙΟΤΡΥΠΗΜΕΝΗΣ ΠΟΥ ΒΥΖΑΞΕΣ, @ΡΧΙΔΙ. ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ…
        ΤΗΝ ΒΙΖΙΤΑ. ΆΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΛΙΟΣΙΧΑΜΑ.

  5. Αποκαλύφθηκε. Γι’ αυτό ενώ δεν σχολιάζει τόσες μέρες, άρχισε να πετάγεται από χθες και να βρίζει με το ψευδώνυμο Χανιά, μόλις διάβασε πολιτικά σχόλια που δεν του άρεσαν.
    Γι’ αυτό πετάχτηκε πάλι στα σχόλιά μου σήμερα, αμέσως μόλις τα έγραψα. Μιλάμε για παράνοια.
    Αυτοί είναι οι blue. Όλοι χαζοί, οι τρελοί, οι καθυστερημένοι και οι ψυχανώμαλοι.

    • Στο 41% δε θα βρεθεί άλλος ένας να σε βρίσει πιστεύεις; Τόσες μαλακίες που γράφεις σε κάθε είδηση…
      Νομίζεις ότι δεν καρφωνεσαι; Όλη μέρα μέσα σε ένα δωμάτιο σχολιάστρια πληκτρολογίου . Από το πρωί μέχρι το βράδυ σχολιάζεις σαχλαμάρες.
      Και στα σαχλα θέματα κάνεις και διάλογο με τον εαυτό σου με άλλο όνομα. Απλώς σε αυτά τα σχόλια δεν απαντώ.
      Όλη ξέρουμε εδώ μέσα ότι είσαι προβληματική. Μόνο ο “Κώστας” σε βρίσκει λογική. Εύχομαι να συναντηθείτε στον … Καθρέφτη σου😂🤣🤣.
      Δεν είμαι ο Χανιά και δεν είμαι από Χανιά

      • Τότε είσαι πολύ Χοντρομαλάκας. Ψυχασθενής. Υπάνθρωπος. Υποπίθηκος.
        Να χαίρεστε το επίπεδό σας εσείς οι Δούλοι. Αυτοί είστε. Η παράνοια, η κακία και η τοξικότητα είναι μέσα στο αίμα σας. Να σας διαβάζει ο κόσμος να βλέπει ποιοι είστε. Σκατόψυχα τέρατα.
        Αυτό είστε

      • Μαλακίες γράφεις εσύ που έχεις μαλάκυνση στον εγκέφαλο. Όλοι ξέρουμε ότι εδώ μέσα εσύ είσαι η προβληματική περίπτωση. Τον εαυτό σου μας περιγράφεις, προβληματικέ. Ποιος απαντάει τον εαυτό του ρε γελοίε? Εσύ. Για σαχλά θέματα γράφεις εσύ που είσαι σαχλαμπούχλας και απαντάς πάντα και μόνο στον εαυτό σου σε όλα τα θέματα και αυτό φαίνεται, ηλίθιε.
        Μην κρίνεις τους άλλους με βάση τον ψυχανώμαλο εαυτό σου.
        Και επειδή δεν σου αρέσουν οι αλήθειες που γράφονται για τα πολιτικά, αρχίζεις να βρίζεις εσύ και οι ομοϊδεάτες σου. Μέχρι και οικογένειες πιάνετε στο στόμα σας, παλιοσιχάματα και τολμάς εσύ να βρίζεις εμένα ενώ στον τρελό Χανιά δεν λες τίποτα. Αυτή είναι η “αντικειμενικότητά” σου και η τεράστια χαοτική διαφορά μας. Εγώ αν σου έβριζε κάποιος την οικογένεια, θα τον ξέχεζα. Ή ακόμα κι αν έβριζε εσένα τόσο αισχρά. Δεν θα έβριζα εσένα σε τέτοια περίπτωση. Από εκεί να καταλάβεις πόσο μισάνθρωπος και μισογύνης είσαι. Που βάζεις το ηλίθιο κόμμα σου πάνω απ’ τους ανθρώπους. Είσαι ένα σκατόψυχο σίχαμα. Κι εσύ και οι όμοιοί σου.
        Ποιον Κώστα ρε Μαλάκα? Άντε να σε δει κάνας γιατρός. Δυσλειτουργικέ.
        Με τον καθρέφτη σου συναντιέσαι εσύ. Είναι ο μόνος φίλος που έχεις.
        Κάθε πρωί αντικρίζεις έναν Μαλάκα μπροστά στον καθρέφτη σου.
        Όποιος

      • Εσύ είσαι για το FBI. Χαραμίστηκε τέτοιο ηλίθιο μυαλό.
        Εγώ ζω την ζωή μου, Καραγκιόζη.
        Δουλεύω και έχω πολλές ασχολίες μέσα στην ημέρα αλλά εχω και ζωή.
        Πάω τις βόλτες μου όταν ευκαιρώ με τους φίλους μου, λέξη που δεν ξέρεις τι σημαίνει.
        Φυσικά και θα γράψω ό,τι γουσταρω, όποτε γουστάρω.
        Κάνεις πάντα προβολή του εαυτού σου στους άλλους, καθυστερημένο.
        Ποιου πληκτρολογίου ρε αμόρφωτε καθυστερημένε? Δεν υπάρχει η φράση που λες.
        Πάλι μαλακία πέταξες, όπως πάντα. Εντωμεταξύ, εσύ πώς γράφεις δηλαδή? Χωρίς πληκτρολόγιο? Όλη μέρα εσύ είσαι κλεισμένος σε ένα δωμάτιο γιατί είσαι προβληματικός, ψυχοπαθής και δεν έχεις ζωή. Και ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΠΑΝΤΑ τους άλλους για αυτά που κάνεις εσύ για να νιώσεις παρηγοριά.
        Μιλάς εσύ ο επαγγελματίας σχολιαστής του ίντερνετ. 24/7 σχολιάζεις, καημένε!
        Γιατί οι γονείς σου έκαναν το λάθος και δεν σε έκλεισαν σε ίδρυμα. Είσαι άρρωστος!
        Όλοι οι λογικοί άνθρωποι με βρίσκουν λογική γιατί είμαι. Εσένα σε βρίσκουν “λογικό” όλοι οι τρελοί.
        Τυχαίο? Καθόλου. Τον καθρέφτη μου τον κοιτάω και με θαυμάζω. Εσύ τον κοιτάς και ντρέπεσαι.
        Ευχαρίστως θα συναντιόμουν με τον Κώστα στην πραγματική ζωή και όχι με τοξικά άτομα σαν εσένα. Όμως δεν έχω ανάγκη από κανέναν Κώστα γιατί έχω πολλούς αγαπημένους μου ανθρώπους.
        Κάνε διάλογο πάλι με τον εαυτό σου, ηλίθιε και κλέψε κάνα όνομα,νομίζοντας ότι δεν σε καταλαβαίνουμε. Πορδοβούλωμα.

  6. ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΙΣΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΠΟΥΤΑΝΟΧΟΥΝΤΟΣΠΕΡΜΑ.
    ΚΛΕΙΣΟΥ ΣΕ ΙΔΡΥΜΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΡΕ ΠΥΡΟΤΟΥΒΛΟ? ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΔΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ?
    ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ.

  7. Εδώ κρυβόσουν για να δείξεις ότι δήθεν πήγες διακοπές ενώ δεν πήγες πουθενά και μόλις είδες πολιτικά σχόλια δεν κρατήθηκες και φανερώθηκες. Μιζέριασες στην πόλη. Κακομοίρη. Χαχαχαχαχαχαχα!

  8. Πώς να πάω με τέτοια ακρίβεια αφού καταστρέψατε την οικονομία? Από το 2021 έχω να πάω διακοπές.
    Εξαιτίας σας. Είναι η “καταπληκτική” πχοιότητα ζωής που μας προσφέρετε. Αλλά ούτε κι εσύ πήγες διακοπές. 100%.

Αγρότης είχε για χρόνια αυτή την «πέτρα» για να κρατάει την πόρτα του ώσπου έμαθε…

Ευτυχία Φαναριώτη – Έτσι είναι σήμερα η Ρόδη από το Καφέ της Χαράς!