in

LOLLOL

Νατάσσα Μποφίλιου – «Δικαίωμά μου να κάνω ότι γουστάρω. Να φορώ στενά & να βγάζω τα β… μου»

Η Νατάσσα Μποφίλιου απαντά πρώτη φορά για τον χαμό με τις αναρτήσεις της από το Λονδίνο.

Στο podcast του #PrideRadio986 και στον Τάσο Μπιμπισίδη, η Νατάσα Μποφίλιου απαντά πρώτη φορά στις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι αναρτήσεις με τα φανταχτερά ρούχα σε πρόσφατο ταξίδι της στο Λονδίνο.

  • «Έχω κριθεί πολλές φορές για την εικόνα μου, και από τη μία πλευρά και από την άλλη. Δηλαδή έχω κριθεί για την εικόνα μου, γιατί δεν μπορώ να είμαι έντεχνη τραγουδίστρια και να είμαι ντυμένη έτσι. Δε μπορώ να τραγουδάω αυτό το είδος μουσικής και να έχω τα μαλλιά μου σε αυτό το χρώμα. Πρέπει να αδυνατίσω γιατί δεν γίνεται να φοράω στενά ρούχα. Έχει έρθει καλλιτέχνιδα και μου έχει πει “μα δε μπορεί να είσαι αυτά τα παραπάνω κιλάκια και να φοράς τόσο στενά ρούχα, πρέπει να φοράς φαρδιά ρούχα”.

Μα εγώ ήθελα να φοράω στενά ρούχα για να επιβάλω το δικαίωμά μου να κάνω ό,τι μου γουστάρει. Να φοράω στενά ρούχα μου άμα θέλω, να βγάζω τα β@@ μου άμα θέλω, οπότε εγώ είχα την ανάγκη να το διεκδικήσω χωρίς να έχω τα εργαλεία να τοποθετηθώ σε αυτό και να το εξηγήσω» ανέφερε η Νατάσα Μποφίλιου.

Τι απάντησε, όμως, για το ταξίδι στο Λονδίνο και τον χαμό που έγινε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; «Αυτά είναι τόσο παρωχημένα, τόσο πασέ, τόσο γελοία και οι άνθρωποι που τα λένε –αν θες την προσωπική μου άποψη- δεν τα πιστεύουν. Θα φοράω τέτοια ωραία ρούχα, όποτε μου προτείνεται, γιατί αγαπώ πολύ και τη μόδα που δεν το έχω κρύψει. Επίσης, δεν έχουν βαρεθεί κάποιοι άνθρωποι να το λένε; Έτσι ντύνομαι από 18 χρονών που έχω βγει σε αυτή τη δουλειά. Νομίζω ότι δεν έχω προσποιηθεί.

Ο κυριότερος λόγος, νομίζω, που έγινε όλο αυτό, δεν είναι επειδή είμαι γυναίκα, είναι επειδή είμαι γυναίκα, αριστερή και έχω το θάρρος της γνώμης μου».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

116 Comments

  1. ”…Ο κυριότερος λόγος, νομίζω, που έγινε όλο αυτό, δεν είναι επειδή είμαι γυναίκα, είναι επειδή είμαι γυναίκα, αριστερή και έχω το θάρρος της γνώμης μου…”

    Oταν όμως βρίζουνε χυδαία ή υποτιμούνε π.χ. την Μαρέβα,τη Μενδώνη,την Αραμπατζή,τη Σάκαρη(που τόλμησε να τα έχει με το γιό του Μητσοτάκη)δεν σε είδα να σε πιάνει η ευαισθησία σου και η γυναικεία αλληλεγγύη σου Νατασούλα…Φαίνεται ότι μόνο οι αριστερές γυναίκες έχουν ηθικό πλεόνασμα και σε αυτό….

    • Έχουν πέσει πάνω της σαν τα κοράκια και την κράζουν άδικα όλα τα συστημικά ΜΜΕ επειδή τολμάει και δηλώνει τα πιστεύω της και υπερασπίζεται το δίκαιο, κάτι που θα έπρεπε να είναι αυτονόητο. Της κάνουν πόλεμο. Συνέχεια. Μιλάμε για ανθρωποφαγία. Και η γυναίκα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν ούτε προκάλεσε.

      • Τα συστημικά ΜΜΕ είναι καλά μόνο όταν κράζουν δεξιές για εσένα και το κόμμα σου….Γιάυτό άλλωστε έχετε τα δημοκρατικά κανάλια σας και εφημερίδες(ειδικά Αυγή,Βοθρομέντο και ΕΦ.ΣΥΝ)…Δηλαδή αν για εσένα κάποια ”προκάλεσε” (ειδικά αν ανήκει στο χώρο της δεξιάς)τη βρίζουμε ανελέητα γιατί το αξίζει…Ωραία σκέψη!!Κατα τα άλλα καμία μόνη-ο!! (lol)

        Το θα σε ”πάω αίμα” του γιδοβοσκού στην Αραμπατζή απλά της είπε τα πράγματα όπως είναι….;;.Έτσι λες και εσύ στις γυναίκες;;Ή άμα είσαι γυναίκα νιώθεις υπερήφανη με αυτό;;Τι άλλο να σου πω η Συριζαικές σου παροπίδες δεν σε αφήνουν να έχεις αντικειμενική κρίση….

        • Ό,τι να ‘ναι. Βγάλε κι άλλη χολή εναντίον της Αριστεράς χωρίς λόγο. Εσείς κράζετε ανελέητα και το αποδεινύεις περίτρανα με αυτά που γράφεις. Η Αριστερά ποτέ δεν κράζει. Λέει αλήθειες και αμύνεται στις επιθέσεις σας. Ε ας έχει και η Αριστερά κάποιο μέσο ανεξάρτητης έκφρασης, βρε Σπύρο. Όλα δικά σας θα τα έχετε? Δημοκρατικά είναι τα μέσα μας. Εσείς θέλετε να τα φιμώσετε για να μην υπάρχει διαφορετική φωνή. Ο “γιδοβοσκός” σας πονάει πολύ που σας βάζει στην θέση σας. Είναι ένας πανέξυπνος, μορφωμένος και αλληλέγγυος άνθρωπος! Επιστήμων! Καμμία σχέση με γιδοβοσκό. Εσείς έχετε ένα σωρό γιδοβοσκούς με το κιλό. Αλλά τους παραβλέπεις. Εσύ έχεις ωραία σκέψη με τέτοιο αδικαιολόγητο μίσος και φανατισμό που βγάζεις… (λολ). Ναι, καμμία μόνη-ο. Όταν μιλάμε για σωστούς ανθρώπους που έχουν πραγματικά δεχθεί επίθεση. Αυτές δεν δέχθηκαν καμμία επίθεση. Σε εμάς επιτίθενται με όσα λένε και πράττουν. Εσύ έχεις παρωπίδες και τα βλέπεις όπως θες. Μην κατηγορείς τους άλλους για τα δικά σου ατοπήματα.

        • Όποιος προκαλεί και παίζει με τον λαό και τον πόνο του, όποιος τον βλάπτει και του κάνει κακό, το κράξιμο είναι το λιγότερο που του αξίζει. Είτε άντρας είτε γυναίκα. Είτε φοράει φούστα είτε παντελόνια. Αυτές κοροϊδεύουν τον λαό και ζουν εις βάρος του. Και δεν δέχθηκαν καμμία επίθεση. Το “θα σε πάω αίμα” μας πείραξε? Αυτή δεν μιλάει με ασέβεια? Δεν κορόιδευε τον λαό για ψήφους όταν ντυνόταν μακονομάχος και τώρα κάνει το κορόιδο? Είναι σούργελο. Σιγά μην λυπηθώ για το σούργελο. Ακόμα κι αν ήταν Αριστερή, αν έλεγε ή έκανε τέτοιες μαλακίες, λογικό θα ήταν να της απαντούσε κάποιος απότομα. Δεν θα λυπηθώ τους θύτες μου. Σόρρυ. Άλλο να είσαι μεγαλόψυχος κι άλλο μαλάκας και μαζόχας… Ο Παυλάρας είναι οξύθυμος αλλά δεν αντέχει όλη αυτή την αγένεια, ασέβεια και λογική του παραλόγου. Τον πνίγει το δίκιο. Εν τέλει, δεν λυπάμαι για αυτούς που μου/μας κάνουν κακό.

          • Δε φταίς εσύ με τους περιθοριακούς αλητάμπουρες που ψηφίζεις αυτά τα μυαλά θα κουβαλάς….Τι να τα κάνεις τα πτυχία άμα είσαι άξεστος,βρωμιάρης και απολίτιστος….Αλλά με τη χυδαιότητα,τη πουστιά και την αλητεία έχουνε μάθει μια ζωή να πορεύονται αυτό τους βγαίνει προς τα έξω…Τα δικά μου ατοπήματα σε πείραξαν ενώ το δικό σας ”φασισμό” και διαχωρισμό στους ανθρώπους(αλλά είστε με τον άνθρωπο τρομάρα σας ) με τις Ζαίηκες παροπίδες σας δε το βλέπετε καημένα;;

            ΟΚ το καταλάβαμε πας μη Ζαίος φασίστας και μη ”σωστός” άνθρωπος…Ο σφαγέας Χίτλερ μπροστά σας ήταν άγιος ;-P Ακόμα και ο σφαγέας Στάλιν που τόσο αγαπάτε θα έλεγα….

          • Ντροπή σου. Σε παρακαλώ πολύ. Δεν ψηφίζω κανέναν περιθωριακό αλητάμπουρα. Ψηφίζω Κυρίους με Κ κεφαλαίο και Ανθρώπους με Α κεφαλαίο, πάνω απ’ όλα. Πώς ξεστομίζεις τόσο βαρείς χαρακτηρισμούς? Πού την είδες αλητεία από τόσο πολιτισμένους και εκλεπτισμένους Ανθρώπους με υψηλό επίπεδο? Μήπως να τα πεις στον εαυτό σου όλα αυτά για τα δικά σας “διαμάντια” και να αναρωτηθείς για τις επιλογές σου? Πάντως, μην ανησυχείς. Δεν θα μπορέσω να ψηφίσω αυτή την φορά γιατί έχω τα χαρτιά μου εκτός Αθηνών και Μάιο, Ιούνιο έχω πολύ σημαντικά ζητήματα να τακτοποιήσω. Επομένως, μια ακόμα ψήφος λιγότερη. Ο Θεός βοηθός από εδώ και πέρα.

          • Μήπως θες να μας “καθαρίσεις” όλους εμάς τους Αριστερούς? Μήπως μας εύχεσαι και κατάρες? Να ψοφήσουμε τότε όλοι για να χαρείς. Σ’ ευχαριστούμε για την ανθρωπιά σου…

          • Αυτά τα ψέματα τα λες εσύ. Ντροπή σου και πάλι. Δεν χωνεύω κανέναν Στάλιν και κανέναν δικτάτορα φονιά. Αγαπώ την Δημοκρατία και τους εκπροσώπους της. Το ίδιο ισχύει για την Αριστερά και τους γνήσιους σωστούς Αριστερούς που δεν είναι των άκρων (ακροαριστεροί). Δεν μπορείς να κρίνεις και να χαρακτηρίσεις μια ολόκληρη παράταξη από έναν κακό εκπρόσωπό της. Κρίνεις συνολικά.

          • Μόνο εσείς διαχωρίζετε τους ανθρώπους. Είναι δικά σας “έργα” και πράξεις ο ρατσισμός και οι διακρίσεις. Μην λες ό,τι ψέμα σου κατέβει απ’ το μυαλό σου. Ποτέ δεν κάναμε διακρίσεις σε ανθρώπους. Δεν θα σου κάνουμε την χάρη να μας “καθαρίσεις”. Πρόβλημά σου αν τρώγεσαι με τα ρούχα σου. Δεν θα πεθάνουμε εμείς για εσένα ούτε για κανέναν. Όλοι έχουμε δικαίωμα στην ζωή. Πάρ’ το απόφαση.

        • Δεν θα λυπηθώ για τους θύτες μου/μας, αρσενικούς και θηλυκούς. Στηρίζεις τον αδύναμο. Και οι θηλυκοί μπορούν να σου κάνουν κακό όταν είναι κακοί και έχουν δύναμη. Στηρίζεις τον αδύναμο που έχει δίκιο, όχι αυτόν έχει εξουσία και κάνει ζημιά αντί να κάνει καλό.

    • Δηλαδή να βγει η Νατάσσα ονομαστικά και να πει: Μην κράζετε την στέκα! (?) Μα η στέκα είναι για ντομάτες. Όποιος είναι απαράδεκτος είτε είναι άντρας είτε είναι γυναίκα σε όποια παράταξη κι αν ανήκει, είναι δίκαιο να τα ακούει. Το άδικο είναι να επιτίθενται σε έναν αθώο άνθρωπο χωρίς λόγο. Έπειτα, τα ονόματα που λες, δεν έφαγαν τέτοιο κράξιμο όπως η Νατάσσα. Κανείς δεν τους επιτέθηκε ούτε τους πρόσβαλε. Απλώς, κάποιοι τους είπαν τα πράγματα όπως είναι.

  2. Αλήθεια, η μπετονιέρα ποτέ δεν βγάζει την στέκα? Τι πράγμα κι αυτό. 🤣🤣🤣🤣🤣
    Κολλημένη την έχει? Με την στέκα κοιμάται? 🤣🤣🤣🤣🤣
    Μάλλον θα νιώθει ανασφάλεια χωρίς την στέκα.
    Ίσως πιστεύει ότι είναι επίσημο αξεσουάρ. Σαν να φοράει τα καλά της.
    Κι ας είναι σαν λέτσος με την ρόμπα και τις παντούφλες.
    Η στέκα κάνει την διαφορά. 🤣🤣🤣🤣🤣
    Έτσι για να χαριτολογήσουμε και λίγο.

  3. Συμφωνώ και επαυξανω με Σπύρο. Δεν ήξερα όλα αυτα που αναφέρει. Αλλά καταλαβαίνω πολύ καλά τα επιχειρήματά του ακι συμφωνώ απόλυτα.
    Σχετικά με τα συστημικά μέσα ενημέρωσης να προσθέσω κάτι επειδή την ακούω χρόνια αυτη την καραμέλα:
    έχει βουήξει ο τόπος με τις παρακολουθήσεις αν και δεν έχει κατατεθεί κάνενα αποδεικτικο στοιχείο και συνέχεια συζητιέται στα κανάλια. Και παρότι πράγματι ανθρωποι σε θέσεις απόως ένα υπουργός άμυνας πρέπει να ελεγχεται.
    Αλλά το οτι πήγαιναν τσάντες με χρήματα από Καλογρίτσα στο ΣΥΡΙΖΑ περασε και περνάει στο ντούκου. Από τα και καλά “συστημικά” κανάλια. Αν και έχουν κατατεθεί ήδη 5ή 6 μηνύματα που το αποδεικνύουν. Τεταρτο-πέμπτη είδηση στα δελτία και τις εφημερίδες. Αυτα τα καναλια ντε που κράζει ο ΣΥΡΙΖΑ οτι πληρώνονται από ΝΔ και κανουν τουμπεκι υπέρ ΣΥΡΙΖΑ (!) Από την άρση τηλεπικοινωνιών δε έχει βγει ακομη αποδειξη; Το ότι πηγαινε να κανει καναλια όπως είχε καταντήσει την ΕΡΤ δεν είναι μείζον θέμα;
    Αυτο που διαπιστώνων εγω είναι οτι υπάρχει μια περίεργη συμπαράσταση στο ΣΥΡΙΖΑ και κανεις δεν βγαινει να πει οτι έχει παρε δώσε με παρακρατος

    • Ισχύει αυτό για τις παρακολουθήσεις. Έχω εγώ αποδειξεις αλλά είναι ένα θέμα που μου ξύνει πληγές. Ας μην το συζητήσουμε καλύτερα. Αυτά με τον Καλογρίτσα είναι λάσπη, μούφες. Δεν υπάρχουν αποδείξεις γι’ αυτό κανείς δεν λέει τίποτα. Γιατί δεν μπορεί. Άλλους έπιασαν με την γίδα στην πλάτη…

    • Δεν είναι σωστό να παρακολουθείται παράνομα κανένας απλός πολίτης ούτε πολιτικός, υπουργός ή οποιοσδήποτε άλλος. Πρέπει να ελέγχονται σοβαρά οι πραγματικοί ύποπτοι. Όχι όμως στις παράνομες παρακολουθήσεις. Τέλος πάντων, είναι πολλά που δεν είναι εύκολο να συζητηθούν και να αναλυθούν στο ίντερνετ. Να είσαι καλά, φίλε μου!🌹

    • Έλεγα κι εγώ δεν θα πεταχτεί. Και πολύ κρατήθηκε… Τι θα έλεγες εσύ. Αφού το ίδιο μυαλό έχετε. Σκασίλα μου αν συμφωνείς. Ποιος λογαριάζει την γνώμη σας? Κανείς. Δεν έχει βαρύτητα. Και ξέρεις γιατί? Επειδή δεν είναι άποψη αλλά επίθεση, ψέμα και λάσπη. Λες βλακείες. Όλα τα τηλεοπτικά ΜΜΕ είναι με το μέρος σας. Τότε και τώρα. Πάντα. Εσείς έχετε το 💶 άρα εσείς κάνετε παντού και πάντα κουμάντο. Ε όχι και παρακράτος. Είμαστε έντιμοι. Μην ρίχνεις άλλη λάσπη. Πού τις βλέπεις τις πλάτες? Πόλεμο μας κάνουν παντού.

  4. Απο φίλο στο facebook :

    Παιδιά, σόρι, αλλά η όποια επίθεση έχει φάει δεν έχει να κάνει με το αν έχει δικαίωμα ή όχι να φοράει ακριβά ρούχα ή να τρεχει στο Λονδίνο. Φυσικά και το έχει.
    Αλλά συγχρόνως χρησιμοποιεί σχεδόν ακραία ρητορική, σχεδόν σοβιετική, για όλα τα δεινά του καπιταλισμού, με γλώσσα που θυμίζει δεκαετία του ’80. Η επίθεση ήταν περισσότερο μια επισήμανση της υποκρισίας της, και τίποτα δεν είχε να κάνει με τα “δικαιώματά” της.
    Ζει σαν “ελίτ”, απολαμβάνει το καθετί που μπορεί να απολαύσει κανείς στη Δύση, στην ΕΕ, κλπ. αλλά συγχρόνως παριστάνει την προλετάρια; Όχι, παιδιά, υποκρισία είναι, κούφια λόγια είναι, ρηχότητα σκέψης είναι, και δεν τρώνε όλοι κουτόχορτο.
    Και μετά παριστάνει και το θύμα ότι όλα αυτά τα ακούει επειδή είναι γυναίκα, και καλά. Έλεος κάπου.
    Και αυτό είναι το μόνο που θα πω για το θέμα.
    Aν κάποιοι δεν καταλαβαίνουν ότι π.χ. να ξημεροβραδιάζεσαι στα σκυλάδικα και μετά να βγαίνεις και να κράζεις τα σκυλάδικα είναι υποκρισία, τότε δεν μπορεί να ειπωθεί κάτι παραπάνω….

    Σας έχουν πάρει χαμπάρι όλοι πόσο υποκριτές είστε…Γελάνε με τα χάλια σας!!!!

    • Τι λες βρε παιδί μου. Επειδή έγραψε ένας ηλίθιος λασπολόγος επίτηδες μια βλακεία στο facebook θα την υιοθετήσουμε… Ό,τι σε βολεύει, μια χαρά το ενστερνίζεσαι από τα social media, βλέπω. Μπούρδες έγραψε αυτός. Όλοι έχουν δικαίωμα να ζουν άνετη ζωή χωρίς στερήσεις. Εσείς είστε οι μόνοι υποκριτές. Με εσάς γελάνε οι σωστοί άνθρωποι. Εμάς δεν μας κοροϊδεύει κάποιος σοβαρός άνθρωπος. Κάτι πληρωμένα τρολάκια πονάνε και κάνουν προπαγάνδα εναντίον μας. Αλλά σου ξαναείπα. Η δεξιά θα ξαναβγεί. Άρα, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Έχετε όλα τα ΜΜΕ υπέρ σας, έχετε δύναμη παντού και καταφέρατε να περάσετε στον κόσμο αυτά που θέλατε. Επίσης, οι δεξιοί ψηφοφόροι πάντα πάνε να ψηφίσουν, οι Αριστεροί και οι Κεντρώοι δεν πάνε όλοι είτε γιατί δεν μπορούν είτε από απογοήτευση. Επομένως, όλες οι ψήφοι είναι δικές σας. Εγώ ψήιφσα μία φορά το 2019 εκτός Αθηνών γιατί μπορούσα. Τώρα, δεν θα μπορώ ούτε εγώ ούτε κανείς από την οικογένειά μου ούτε πολλοί δικοί μου άνθρωποι. Ενώ οι συγγενείς, φίλοι και γνωστοί όλοι μπορούν και θα πάνε να ψηφίσουν. Κερδισμένοι πάλι θα βγείτε. Αλίμονο από εμάς.

  5. Συνέχεια:

    ”Τέλος, η αντίδρασή της, εντελώς κακομαθημένης Αμερικάνας teenager, “εγώ θα φοράω στενά ρούχα και θα βγάζω και τα βυζιά μου έξω”, μάλλον μια ανώριμη ποζερού μαρτυρά και όχι άτομο με πολιτικό λόγο που “στυλιτεύει” τα “κακά του καπιταλισμού”.
    Επίσης, όπως η Μποφίλιου μπορεί να λέει ότι της κατεβαίνει δημόσια, εφ’όσον είναι και δημόσιο πρόσωπο με δημόσια “φωνή”, θα πρέπει να είναι προετοιμασμένη και για τις όποιες αντιδράσεις, αντί να παίζει την “gender card” σαν μια στρατηγική “shutting down” αυτών που κριτικάρουν τα λόγια της. Λόγος και αντίλογος..”

    Aυτός ο αντίλογος σας πονάει εσάς τους ”δημοκράτες” αριστερούς μία ζωή!!Έτσι σας έμαθαν στους κομουνιστικούς σας παραδείσους με τους δικτάτορες ηγέτες σας…..

    • Ναι, είμαστε Δημοκράτες χωρίς εισαγωγικά. Δεν έχουμε Δικτάτορες ηγέτες. Μόνο Δημοκράτες. Μετά από τόσο bullying και μάλιστα συνεχόμενο που έχει υποστεί τα τελευταία χρόνια η Νατάσσα, έχει κάθε λόγο να απαντάει έτσι στους φασίστες τραμπούκους. Έχει το δίκιο με το μέρος της. Δεν τους ενόχλησε και την “κατασπαράζουν”. Σιγά μην κάτσω εγώ λοιπόν να λάβω υπ’ όψιν μου τις αρλούμπες του κάθε εμπαθή στο fb ο οποίος την “πετροβολεί”.

  6. Άλλη άποψη :

    ”…Από που να το πρωτοπιασει κανείς. Το ότι καπηλευεται όμως έτσι καταστάσεις και απόψεις που μόνο το να ντύνεσαι με γούνα δεν αφορούν, το βρίσκω απείρως πιο ντροπιαστικο κι από τη φωτογράφιση της (που βασικά την θεώρησα ψιλοουδετερη-δεν ήταν και κια αριστερη επαναστατρια ποτέ), ειδικά αν σκεφτούμε την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην καλλιτεχνική ελληνική μετά-κοβιντ πραγματικότητα….”

    Kαι αυτά δεν τα γράφουν άνθρωποι που ψηφίζουν δεξιά….Μέχρι και του δικού σας(αριστεροι-κεντρόοι) χώρου σας κράζουν βρεεεεε

    • Μπούρδες ήταν και οι δύο αναρτήσεις. Μια ακατάληπτη μπουρδολογία. Δεν με ενδιαφέρει τι γράφει ο κάθε μπουρδολόγος. Ενημερώνομαι έγκυρα και διαμορφώνω την δική μου άποψη μέσα από την πραγματικότητα και τα γεγονότα. Όχι από τις αναρτήσεις του κάθε εμπαθή. Τα λένε Αριστεροί αυτά? Τι μας λες βρεεεεε! Σιγά μην είναι Αριστεροί όλοι αυτοί. Δεξιοί είναι 100%. Κι αν λένε πως δήθεν είναι Αριστεροί, τότε λένε ψέματα. Είναι γιαλαντζί… Οι λογικοί άνθρωποι δεν μας κράζουν. Εσάς κράζουν και σας φτύνουν.

      • Τρολάκι του 60λεπτου και της υπόγας δε μου αλλάζεις μυαλά ούτε με λοβοτομή για το ποιόν σας.Έιστε η άλλη όψη της Χρυσής Αυγής στο πιο αναρχοφασιστικοαριστερό όμως….Η αλητεία και η λασπολογία και η άκρατη υποκρισία είναι τα υλικά κατασκευής σας!!!Τα ”πουλημένα” ΜΜΕ,τα βοθροκάναλα όταν είσαστε αντιπολίτευση αλλά ποτέ όταν είσασταν κυβέρνηση,σας πάνε πρίμα μιά ζωή και έχετε και παράπονα απο πάνω,αυτό λέγεται και αχαριστία επίσης.Δυστυχώς δεν μπορούν όλοι οι δημοσιογράφοι να είναι Ακριβοπούλου,Bugsbunnys και Γιάμαλη….Άλλωστε μόνο μία αδέκαστη δημοσιογράφο κάνατε κυβερνητικό εκπρόσωπο και νοσταλγούμε ήδη τον Ηλιόπουλο!!!Απο μπουρδολογίες είστε πρύτανεις του πανεπιστημίου(ξέρετε όπως σας αρέσουν με μπάφους,συμμορίες και τραμπουκισμούς)
        Σας έχουν καταλάβει όλοι πόσο υποκριτές,λασπολόγοι,ανίκανοι και ψεύτες είστε και το γυρίσατε στη κλάψα….Βρείτε κανέναν Καμμένο να κάνετε σύγκυβέρνηση ή κανέναν Κασιδιάρη ταιριάζει με την αλητεία σας θα έλεγα απόλυτα!!Ή βγάλτε με βούλευμα τον Κουφοντίνα που τόσο αγαπάτε εκεί στη Κουμουνδούρου να πολιτευτεί μαζί σας και αφήστε εμάς τους μή Ζαίους(άρα φασίστες-λογική 2χρονου)να είμαστε οπισθοδρομικοί…Απόλυτοι(γιατί έτσι σας έμαθαν οι αριστεροί ηγέτες/δικτάτορες σας ανα τον κόσμο)είστε μόνο εσείς….Όποιος δεν είναι δικός μας είναι φασίστας εχθρός…..
        Με τους ΑΝΤΑΡΣΥΑ εσείς συμπορεύεστε..Ούνα φάτσα,ούνα ράτσα!!Όχι underground,περιθωριακοί σαν εσάς.Στο 3% που ανήκετε πριν κλέψετε τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ…Σας πείραξε ο Γλύξμπουργκ που τάφηκε στην Ελλάδα και όχι ο κάθε λαθραίος που μπαίνει παράνομα στη χώρα και εγκληματεί…

      • έλα βρε συριζοτρολούσα. Σταμάτα να διορθώνεις τις φράσεις που γράφεις λάθος. Δε θα βαθμολογηθούμε, ούτε θα γίνει πιο κατανοητό αυτό που γράφεις

          • Αυτό είναι δικό σου λάθος που βγάζει μάτι. Διόρθωσέ το μόνος σου, αμόρφωτε. Γκούγκλαρέ το και θα δεις πως γράφεται. Δεν ξέρεις ούτε να το γράφεις ούτε την έννοια της λέξης γιατί ανήκεις στην αντίθετη πλευρά: ΑΔΙΚΙΑ.

          • Εγώ κάνω λάθη εκ παραδρομής, ποτέ ορθογραφικά. Μπορεί από βιασύνη να παραλείψω κάτι όπως συμβαίνει σε όλους, όμως γνωρίζω ΑΡΤΙΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ σε αντίθεση με εσένα που κάνεις ορθογραφικά λάθη που “βγάζουν μάτι”, όμως από διακριτικότητα, ποτέ δεν “στα χτυπάω”. Αυτά που ξέρω εγώ, εσύ ούτε στον ύπνο σου, φασίστα! Πες μου τώρα ότι εγω φέρομαι φασιστικά και όχι εσύ που τα ξεκίνησες ΟΛΑ. Υποστηρίζεις μόνιμα την λογική του παραλόγου και θες να κάνεις το άσπρο-μαύρο. Τα ίσια ανάποδα. Όμως αυτό δεν γίνεται.

        • Άκου εδω γαλαζοτρόλ. ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΝΩ Ο,ΤΙ ΘΕΛΩ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ. Γουστάρω να τα διορθώνω και όχι να τα αφήνω με λάθη όπως εσύ. Δεν κατάλαβα? Θα μου πεις εσύ τι θα κάνω? Από πού κι ως πού? Επιβεβαιώνεις πόσο φασίστας είσαι για άλλη μια φορά. Εσύ σταμάτα επιτέλους να λες συνέχεια μαλακίες! Κόψε αυτή την ενοχλητική συνήθεια. ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ!

      • «Πείτε μου σας παρακαλώ, ποιο αδίκημα διαπράττει αυτός που κατέχει μία βόμβα μολότοφ στην πλάτη;», τόνισε αρχικά ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ, Σπ. Λάππας.
        Παλαιότερα η χρήση και κατοχή βομβών μολότοφ ήταν κακούργημα, ο ΣΥΡΙΖΑ το έκανε πλημμέλημα και πλέον επανέρχεται ως κακούργημα.

        • Βλακείες και λάσπη². Κόβεις και ράβεις λόγια από εδώ κι από εκεί. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Δεν τσιμπάει κανείς με τα ψέματά σου! Το θέμα είναι ποιος χρησιμοποιεί τις μολότωφ. Όσο για τους νόμους που δήθεν φτιάχνετε τώρα, θα σου έλεγα κάτι αλλά, άσ’ το… Να μάθεις να μην κατηγορείς άδικα αθώους ανθρώπους. Γκέγκε? Γκέγκε!

  7. Η λέξη γράφεται: συμφέρει με Ε από το συμφέρον (συν + φέρω) και όχι συμφαίρει με -αι.
    Δεν βγαίνει από την σφαίρα… Είδες, ξέρουν και οι Αριστεροί ορθογραφία καμμιά φορά ενώ εσείς όχι.
    Αν θες να μιλήσουμε για κάποιους που κάνουν ορθογραφικά… Στον μάγκα, μαγκιές δεν θα κάνεις.
    Μάθε ορθογραφία πρώτα και μην πουλάς τζάμπα μαγκιά σε εμένα που ΞΕΡΩ ορθογραφία και ΔΕΝ κάνω ορθογραφικά λάθη αν το πρόσεξες. Δεν θα σηκωθούν τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι.

  8. @Σπύρος: Άκου εδώ αμόρφωτε αλήτη τραμπούκε

    Εσύ είσαι αλητάμπουρας,αναρχοτραμπούκε και αριστεροφασιστόμουτρο του κερατά,και κλανόμαγκας όπως και όλοι του συναφιού σου οι περιθωριακοί της υπόγας.Εγώ ορθογραφικά μπορεί να κάνω είτε στη βιασύνη μου,είτε στο ότι δε θυμάμαι τη σωστή ορθογραφία…Αλλά τόσο ηλίθιο,κομπλεξικό και αλητήριο λόγο σαν το δικό σου made in Koumoundourou και της μεγάλης του γιδοβοσκού σχολής δεν έχω.Μιλάω πάντα με επιχειρήματα(απο τη δική μου πλευρά)και εσύ απλά κλάνεις(γιατί σίγουρα δε γαμάς)και πάντα επιτείθεσαι προσωπικά.Όπως κάνουν και οι αλήτες του κόμματος σου.Έτσι έχετε μάθει όταν δεν έχετε επιχειρήματα και δε ξέρετε να μιλήσετε αριστεροφασίστα.Μου κάνεις και το μορφωμένο (σαν το Πολάκη) τρομάρα σου που δεν είσαι μία τρίχα από το δεξί μου(αφού νομίζεις ότι είμαι δεξιός σε συκγρίνω με αυτό)…Μάθε να ακούς τη γνώμη του άλλου,και αφού δε συμφωνείς να απαντάς με επιχειρήματα γελοίε τύπε και όχι πάντα να βρίζεις σε προσωπικό επίπεδο.Αφού έτσι το θέλεις έτσι θα σου απαντάω και εγώ.Τέτοιο είναι το επίπεδό σας.Πάτος και βούρκος μιά ζωή.

  9. Είσαι πάντα πολύ επιθετικός. Και καθρεφτίζεις τον εαυτό σου στους άλλους. Πάντα.
    Περιγράφεις τον εαυτό σου γιατί εσύ γράφεις ένα σωρό κατεβατά γεμάτα οργή, λάσπη και επιθέσεις.
    Ποιο είναι το επιχείρημά σου? Κανένα επιχείρημα δεν έχεις. Εσύ έβγαλες αλήτες όλον τον κόσμο.
    Για όνομα του Θεού. Επίπεδο-δάπεδο.
    Στις πρώτες μου απαντήσεις δεν σου επιτέθηκα αλλά σου απάντησα με επιχειρήματα κι εσύ άρχισες να βρίζεις επειδή δεν σου άρεσε η απάντησή μου αντί να πεις κάτι σωστό ως αντίλογο.
    Όχι Σπύρο. Δεν ξέρεις να συζητάς ούτε δέχεσαι τον αντίλογο.
    Σε αντίθεση με αυτά που λες για άλλους, εσύ είσαι αυτός που θέλει σώνει και ντε να επιβάλλει τις απόψεις του. Διάβασε λίγο τις πρώτες σου απαντήσεις κι έλα μετά να μου πεις ποιος δεν ξέρει να κάνει διάλογο.

  10. Και η Πισπιρίγκου γυναίκα είναι. Μήπως να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά της? Not!
    Υπερασπιζόμαστε το δίκιο του κάθε ΑΝΘΡΩΠΟΥ. Όχι των τεράτων.
    Είμαστε με τον πραγματικά αδύναμο. ΜΕ ΤΟ ΘΥΜΑ. ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΥΤΗ.
    Ξεμπέρδεψέ τα! Εύκολο είναι.

  11. Αυτό σου εξήγησα και άρχισες να με βρίζεις. Γιατί να λυπηθώ εγώ για αυτές? Τι έπαθαν? Τίποτα.
    Λυπήθηκαν αυτές για εσένα, για εμένα ή για όποιονδήποτε συμπολίτη μας? Όχι. Δεν έχουν ανάγκη.
    Αυτούς που μας καταστρέφουν την ζωή και κάνουν ζωάρα από την καταστροφή μας θα τους λυπηθούμε κιόλας? Ε όχι βέβαια.
    Δεν λυπάμαι θύτες, δεν είμαι μαζόχας.
    Σε πήρε εσένα ο καημός γι’ αυτές που τα έχουν όλα λυμένα? Εμένα καθόλου.
    Να στενοχωριέσαι για τον κόσμο που πραγματικά υποφέρει.
    Μάθε να ξεχωρίζεις τις περιπτώσεις.

  12. Αυτό σου εξήγησα και άρχισες να με βρίζεις. Γιατί να λυπηθώ εγώ για αυτές? Τι έπαθαν? Τίποτα.
    Λυπήθηκαν αυτές για εσένα, για εμένα ή για όποιονδήποτε συμπολίτη μας? Όχι. Δεν έχουν ανάγκη.
    Αυτούς που μας καταστρέφουν την ζωή μας και κάνουν ζωάρα από την καταστροφή μας
    θα τους λυπηθούμε κιόλας? Ε όχι βέβαια.
    Δεν λυπάμαι θύτες, δεν είμαι μαζόχας.
    Σε πήρε εσένα ο καημός γι’ αυτές που τα έχουν όλα λυμένα? Εμένα καθόλου.
    Να στενοχωριέσαι για τον κόσμο που πραγματικά υποφέρει.
    Μάθε να ξεχωρίζεις τις περιπτώσεις.

  13. Ελπίζω αυτή τη φορά να περάσετε τις απαντήσεις. Δεν έγραψα κάτι κακό. Σας διαβάζω και σχολιάζω ανελλιπώς και το διαπιστώνετε από τα σχόλιά μου. Σας επιλέγω σχεδόν αποκλειστικά για την ενημέρωσή μου γιατί σας εκτιμώ και σας παραδέχομαι για την ελευθερία που έχετε δείξει ότι παρέχετε ως τώρα στους αναγνώστες/σχολιαστές. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ! 🙏❤

  14. Από το πρώτο σχόλιο δεν υπήρξε καμμία ευγένεια από μέρους σου. Μόνο επιθέσεις.
    Όποιος έχει επίπεδο δεν κατηγορεί άδικα την κάθε Μποφίλιου ούτε λέει αυτά τα απαράδεκτα που λες εσύ
    για μια ολόκληρη παράταξη. Προφανώς, σε ενοχλεί που δεν είμαστε όλοι ραγιάδες. Ξίδι!

  15. Θα με αφήσετε σας παρακαλώ να απαντήσω αυτά που πρέπει? Αφήσατε τον Σπύρο ελεύθερα να μου κατεβάσει καντήλια, να μου πει τα μύρια όσα κι εμένα μου απαγορεύετε φασιστικά να απαντήσω? Μάλλον είναι δικός σας βαλτός κι αυτός και ο άλλος ο Νικόλας για να κάνουν προπαγάνδα υπέρ του Κούλη και να μας βρίζουν. Τόσα πολλά σας πληρώνει ο Κούλης πια? Δεν είπα κάτι για εκείνον στα σχόλια. Αν συνεχίσετε έτσι, θα μας διώξετε από το site. Αν αυτό έχετε σκοπό τότε είστε σε καλό δρόμο. Θα δώσω τις απαντήσεις μου στις προσβολές του Σπυρονικόλα και σε όσα μου καταλογίζει. Έχω κάθε αναφαίρετο δικαίωμα. Σας εκτιμώ πολύ και το εννοώ. Μην με απογοητεύσετε. Εσείς πάντα δίνατε χώρο στην ελευθερία λόγου σε όλους. Σας παρακαλώ, μην το αλλάξετε αυτό. Θα απαντήσω αυτά που θέλω και θα τελειώσει η φαγωμάρα. Έτσι κι αλλιώς άκρη δεν βγάζεις με αυτούς. Όμως οι απαντήσεις θα δοθούν. Σας ευχαριστώ! 🙏💙

  16. Και ο Νικόλας έλεγε ότι γράφω πολλά. Κοίτα να δεις πως γυρίζει ο τροχός. Κατεβατά με φαντασιοπληξίες και χαρακτηρισμούς απαράδεκτους ακόμα και ποινικά κολάσιμους. Εσύ έβγαλες έναν ηθικά ακέραιο άνθρωπο και νομοταγή πολίτη όπως εγώ, αλήτη, μπ@φι@ρη, τρομοκράτη, αναρχικό, και τι δεν είπες. Πραγματικά, τα θες και τα λες? Ντροπή σου! Με ποιο δικαίωμα τα λες αυτά τα οποία δεν ισχύουν καθόλου? Αυτό είναι ο ορισμός του ρατσισμού. Χαρακτηρίζεις ανθρώπους βάσει αυτών που πιστεύεις ή θες να πιστεύεις για την ιδεολογία τους. Εσύ είσαι απόλυτος. Όχι εγώ.

Πρίν απο λίγο – Νέα συζυγοκτονία στην Νίκαια. Την μαχαίρωσε στον λαιμό

Κωστής Σαββιδάκης – “Έζησα τις 18 χειρότερες ημέρες της ζωής μου”