in ,

LOLLOL CryCry

Ο μυστικός γάμος της Οικονομάκου – Μιχόπουλου το 2018 σε αντίθεση με τη δημόσια ανακοίνωση του χωρισμού

Όπως σας έγραφα και νωρίτερα μόνο σαν βόμβα δεν έσκασε ο χωρισμός Μιχόπουλου – Οικονομάκου.
  • Υπήρχαμε και εμείς που ξέραμε σεβαστήκαμε όμως την ύπαρξη οικογένειας και τη θέληση του ζευγαριού.Ο γάμος του ζευγαριού είχε χαρακτηριστεί από μυστικότητα αλλά και μπόλικη λάμψη για το ζευγάρι και τους προσκεκλημένους του.
Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος παντρεύτηκαν το Σάββατο 6 Οκτωβρίου του 2018 στη Μύκονο έντεκα μήνες μετά τον πολιτικό τους γάμο.
  • Το πολύ κομψό ζευγάρι τότε είχε μπει στο χώρο του πάρτι με χορό ενώ λίγα λεπτά αργότερα είχαν ξεσηκώσει τον κόσμο με latin dance.
Η ηθοποιός φόρεσε δύο νυφικά της Σήλιας Κριθαριώτη. Αρχικά ένα πιο παραδοσιακό για το μυστήριο το οποίο στη συνέχεια αντικατέστησε με ένα άλλο πιο σέξι με παγιέτες και ψηλοτάκουνα παπούτσια.
  • Ακόμη και σήμερα η Μύκονος θυμάται τα βεγγαλικά που είχαν πέσει εκείνο το βράδυ. Ταυτόχρονα είχε υπάρξει και ένα θέαμα εμπνευσμένο από νυχτερινό κέντρο ή θέατρο με συγχρονισμένη κολύμβηση μέσα σε πισίνα.
Η μπομπονιέρα ήταν ένα μικρό κουτάκι  τυλιγμένο με μαύρη κορδέλα, στο οποίο πάνω είχαν χαραχθεί τα αρχικά γράμματα των νεόνυμφων. Πολλά πρόσωπα της showbiz είχαν δώσει το παρόν και πήραν τη μπομπονίερα. Πρωτότυπη και σικάτη αλλά όπως αποδείχθηκε όχι ιδιαίτερα τυχερή. Στη δεξίωση είχε τραγουδήσει ο Πάνος Μουζουράκης

 

 

 

 

 

 

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Συγκλονίζει ο πατέρας του 31χρονου – «Ήρθα και είδα το παιδί πεθαμένο»

Νίκαια ΤΩΡΑ – Δύο συλλήψεις για λαθραία καπνικά προϊόντα