in

AngryAngry OMGOMG

Αγία Παρασκευή – Αποβάλλεται από το ιδιωτικό σχολείο ο μαθητής που έκανε bullying στον 13χρονο

Υπό συνεχή τρόμο βρίσκεται το παιδί που έπεφτε συστηματικά θύμα bullying σε ιδιωτικό σχολείο στην Αγία Παρασκευή.

Aποβλήθηκε από το εκπαιδευτικό ίδρυμα ο μαθητής – θύτης που έκανε bullying στον 13χρονο συμμαθητή του. Ειδικότερα, αποβλήθηκε διά παντός από το ιδιωτικό σχολείο ο μαθητής που έκανε bullying στον 13χρονο στην Αγία Παρασκευή, σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA. Το παιδί που δέχθηκε την επίθεση, είναι ακόμη σοκαρισμένο και αγχωμένο. Υπενθυμίζεται ότι οι γονείς του συμμαθητή του, που συμμετείχε στην επίθεση, ενημέρωσαν ότι δεν θα πάει στο σχολείο γιατί έχει κορονοϊό.

Όσον αφορά την αποβολή του μαθητή – θύτη, το σχολείο ανέφερε μεταξύ άλλων σε επιστολή που απέστειλε στους γονείς ότι «από τη πρώτη στιγμή που μας γνωστοποιήθηκε το γεγονός, επικοινωνήσαμε με τις οικογένειες για να ενημερωθούμε σχετικά με αυτό.

Ο αλληλοσεβασμός, η προάσπιση της αξιοπρέπειας των άλλων και η καλοσύνη αποτελούν τη βάση της λειτουργίας της σχολικής μας κοινότητας και αποτυπώνονται με σαφήνεια στον εσωτερικό κανονισμό και στις “Θέσεις του Σχολείου”. Οι μαθητές και οι μαθήτρεις που δεν σέβονται αυτές τις αρχές, δεν μπορούν να είναι μέλη της σχολικής μας κοινότητας».

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Τόνυ Δημητρίου – «Αυτό δεν είχε κλείσει μεγαλώνοντας και μου δημιούργησε πρόβλημα στους μήνιγγες»

Η Μπεκατώρου για τον σύζυγό της – «Έπρεπε να διαχειριστώ την ισορροπία στο σπίτι μου, ζορίστηκα»