Μια προσωπική εξομολόγηση που είχε δεχθεί από τη Φαίη Σκορδά πριν από περίπου πέντε χρόνια αποκάλυψε η Ζήνα Κουτσελίνη, μεταφέροντας όσα της είχε εκμυστηρευτεί τότε η παρουσιάστρια για την προσωπική της ζωή.
Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στη μεταξύ τους συζήτηση, θυμίζοντας πως η Φαίη Σκορδά της είχε μιλήσει με ενθουσιασμό για τον έρωτα που ζούσε εκείνη την περίοδο.
Η εξομολόγηση που δεν ξέχασε
Όπως αποκάλυψε η Ζήνα Κουτσελίνη, η παρουσιάστρια τής είχε πει χαρακτηριστικά: «Είμαι ερωτευμένη και θέλω να τον παντρευτώ».
Η συγκεκριμένη φράση είχε μείνει στη μνήμη της, καθώς αποτύπωνε τα έντονα συναισθήματα που, σύμφωνα με την ίδια, είχε τότε η Φαίη Σκορδά για τον άνθρωπο που βρισκόταν στο πλευρό της.
Η αναφορά της Κουτσελίνη επανέφερε στο προσκήνιο μια πιο προσωπική πλευρά της παρουσιάστριας, μακριά από τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις και τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.
