Υπουργοί και εφοπλιστές στο «ροζ» παζλ του Θεοδωρόπουλου – Ποιοι εξαφάνισαν τις φωτογραφίες;

2 Min Read

Όσο η δικαστική και αστυνομική έρευνα γύρω από την πολύκροτη υπόθεση του ζεύγους των γιατρών προχωρά, τόσο ξετυλίγεται ένα κουβάρι γεμάτο ίντριγκα, παρασκήνιο και «καυτές» αποκαλύψεις που κάνουν την υψηλή κοινωνία της Αθήνας να τρέμει! Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται πλέον μια πολυτελής σουίτα σε πασίγνωστο ξενοδοχείο στο κέντρο της πρωτεύουσας.

  • Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ηλίας Θεοδωρόπουλος είχε στήσει ένα απόλυτα προστατευμένο «στρατηγείο» για ιδιωτικές συναντήσεις με την αφρόκρεμα της οικονομικής, επιχειρηματικής και πολιτικής ζωής του τόπου.

Τα όσα διαρρέουν για τα πρόσωπα που περνούσαν το κατώφλι της σουίτας προκαλούν πραγματικό ηλεκτροσόκ! Ο κύκλος των επισκεπτών δεν περιοριζόταν σε απλούς πελάτες, αλλά απλωνόταν από την επιχειρηματική και εφοπλιστική ελίτ μέχρι τα υψηλότερα κλιμάκια της πολιτικής.

  • Πέραν του Θανάση Πλεύρη που είχε στενές επαφές με το ζεύγος Γάκα-Θεοδωρόπουλου, στη λίστα των τακτικών πελατών φιγουράρει εν ενεργεία υπουργός που επισκεπτόταν τον χώρο μαζί με τη σύζυγό του, αλλά και βουλευτής που προτιμούσε τις ιδιωτικές συνεδρίες παρέα με τη γοητευτική συμβία του.

Παράλληλα, τα βλέμματα τραβά μια πολύ γνωστή εφοπλίστρια, αλλά και πασίγνωστος βιομήχανος στον κλάδο των τροφίμων, ο οποίος ζητούσε ειδική μεταχείριση και πραγματοποιούσε τις θεραπείες του αποκλειστικά μεταμεσονύκτιες ώρες για να μην δίνει στόχο!

  • Το πιο σκοτεινό κεφάλαιο όμως συνδέεται με τα μέλη της ιστορικής Αθηναϊκής Λέσχης, αλλά και τις αναφορές που θέλουν τον Θεοδωρόπουλο να φλερτάρει έντονα με τον τεκτονισμό και τη Μασονία, αναζητώντας προσβάσεις σε ισχυρά κέντρα εξουσίας και χρήματος.

Φωτογραφικό υλικό από κοινωνικές εκδηλώσεις, γνωριμίες με ανώτερα στελέχη τραπεζών και βαρύτονα ονόματα του επιχειρείν άρχισε ξαφνικά να εξαφανίζεται μυστηριωδώς από τα social media.

  • Ποιοι ήταν αυτοί που πανικοβλήθηκαν και έτρεξαν να σβήσουν τα ίχνη τους πριν αποκαλυφθούν τα πάντα;

Το σίγουρο είναι ότι αυτό το παζλ έχει ακόμα πολλά κομμάτια να δώσει!

Share This Article