in ,

LOLLOL

Υπό διάλυση η εκπομπή της Σκορδά πριν καν βγει στον «αέρα». Οι φιλοδοξίες των πανελιστών για…

Κανείς δεν συμφώνησε φέτος να είναι στο πάνελ της Φαίης Σκορδά χωρίς να έχει μια δεύτερη σκέψη στο πίσω μέρος του μυαλού του.

  • Ήταν άλλωστε γνωστό στην πιάτσα πως η παρουσιάστρια δεν μπορούσε να βρει άτομα ούτε μπροστά αλλά ούτε και πίσω από τις κάμερες. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μαθαίνω πως είναι στην αναμονή…

Και αυτό γιατί δεν φαίνεται να προχωρά το δεύτερο σκέλος της συμφωνίας που είχε με τον ΣΚΑΪ για θέση παρουσιαστή στο DOT. H εκπομπή δεν θα βγει καθόλου στον «αέρα» θα βγει μια παρεμφερής από την ίδια εταιρία παραγωγής με παρουσιάστρια τη Βάσω Λασκάρη.

  • Ο Άγγελος Βουράκης έμεινε στον ΣΚΑΪ και στο πάνελ της Φαίης γιατί από την επόμενη χρονιά θέλει να περάσει στο ενημερωτικό τμήμα του καναλιού. Και η Μάρτζυ Λαζάρου μέχρι πέρσι πρότζεκτ μάνατζερ και παλαιότερα μέλος της παρέας της Μαλέσκου γιατί έχει καλές σχέσεις με το κανάλι και θα παραμείνει εκεί και μετά την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά.

Το κλίμα είναι ήδη πολύ βαρύ και οι αρνήσεις και τα άκυρα για συνεντεύξεις και ρεπορτάζ πάρα πολλά… Και σας υπενθυμίζω το τελεσίγραφο του ΣΚΑΪ για διψήφιο…. Πολύ δύσκολος έως άπιαστος ο στόχος.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

5 Comments

  1. δε πειραζει θα παει στο σταρ λογικα τη σεζον 2024-2025 και λογικα θα κανει τη πρωινη ζωνη οποτε μια χαρα της ερχεται της φαιουλας. πληρωνεται ενα σκασμο λεφτα 2 χρονια απ το σκαι με πατο τηλεθεαση και θα εξασφαλισει και καμια μετεγραφη στο σταρ,

  2. Η Φαιούλα, μοντέλο Instagram, θα σκίσει μαζί με τη σύζυγο διαιτητή και τον εγγονό-γιο ετών 44.

    Κάποιοι γραφικοί στο YouTube, για να γλείψουν, έλεγαν πόσο σημαντικό είναι ο κόσμος να δει (με το ζόρι; ) την εκπομπή για να στηρίξει τη Φαιούλα.

  3. Νομίζω η Φαίη νομίζω είναι χειρότερη & από Μαλέσκου… βασικά μπρος γκρεμός & πίσω ρέμα… Ευτυχώς έφυγε η Χριστοπούλου γιατί αναγκαζόμουν να βλέπω πρωινό μας, για να δω Χριστοπούλου…

Βόλος – Ξεσπάει η μητέρα του 12χρονου που δέχτηκε επίθεση για την μπλούζα του

Η Κώνστα με στρινγκ δείχνει τα… φουσκωμένα οπίσθιά της (ΦΩΤΟ)