in

CuteCute

Ξέσπασε η Βολιώτη – «Mου κάνει εντύπωση που έρχεται τόσο συχνά σαν θέμα»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Δύο στις 10» βρέθηκε η Βίκυ Βολιώτη, το πρωινό του Σαββάτου, για να συναντήσει τη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου με αφορμή τον θεατρικό μονόλογο που παρουσιάζει φέτος στο Μικρό Άνεσις. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η γοητευτική ηθοποιός μίλησε για τα στερεότυπα που καλείται ως γυναίκα συνεχώς να πολεμάει στην κοινωνία αλλά και την απόφαση να μοιραστεί δημόσια την υιοθεσία της κορούλας της.

«Τελειώνοντας το σχολείο και βγαίνοντας πια στην αγορά εργασίας, άρχισα να αντιλαμβάνομαι ότι αυτή η ισότητα με την οποία είχα εγώ μεγαλώσει, δεν είναι αυτονόητο. Και εννοώ στα πάντα. Η ενήλικη ζωή μας και η επαγγελματική μας σταδιοδρομία, η οποία έχει να κάνει με ένα άνοιγμα κοινωνικό που δεν το έχεις όταν είσαι παιδί ή έφηβος, σε ανοίγει σε πολύ περισσότερους ανθρώπους και αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι. Φυσικά και η γυναίκα έχει να παλέψει με πολύ περισσότερα προβλήματα και στον επαγγελματικό χώρο και στις οικονομικές ανισότητες

«Με την υιοθεσία της κόρης μου ευτυχώς, στο δικό μου περιβάλλον, δεν αισθάνθηκα πως πρέπει να σπάσω στερεότυπα. Όπως και οι γονείς του πατέρα της Άννας, δεν είχαν ποτέ ούτε μία στιγμή κάποια σκέψη δεύτερη ως προς αυτή την κίνηση όπως και όλοι μας οι φίλοι. Απλώς μου κάνει εντύπωση που είναι ένα θέμα που τόσο συχνά έρχεται σαν θέμα» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Βίκυ Βολιώτη στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Χρηστίδου σε Συρίγο – «Να έρθει και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη τότε, να δεις εκεί τι έντεχνο θα ακούσεις»

Η Τσιμτσιλή απαντά για την on air ένταση με τον Μπιμπίλα – “Επιλέγω πάντα…”