in ,

CuteCute

Βουτιά στο παρελθόν – Πως ο «Όμορφος Κόσμος» του Αρναούτογλου του άνοιξε την πόρτα για το πρωινό

Στα τελειώματα είναι ΑΝΤ1 – Αρναούτογλου για τις υπογραφές. Και εκτός από «The 2night show» και «Εκατομμυριούχο» θα παρουσιάσει όπως σας είχα γράψει και τρίτη εκπομπή.

 

  • Επιθυμία του Γρηγόρη που ικανοποιήθηκε από τον ΑΝΤ1 είναι η επαναφορά του «Όμορφου Κόσμου» και για να μην γίνουν παρανοήσεις όχι του «Όμορφου Κόσμου το πρωί».

 

Η εκπομπή οδοιπορικών ωστόσο ήταν αυτή που άνοιξε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου την πόρτα της πρωινής ζώνης. Η κάθοδος του Γρηγόρη από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα στον ΑΝΤ1 δεν στέφθηκε με επιτυχία. Έτσι έμεινε τότε στο κανάλι μόνο μια σεζόν αυτή του 2001 – 2002.

 

  • Ο Αρναούτογλου την επόμενη χρονιά είχε μια ακόμη ευκαιρία: Το Mega θέλοντας να έχει και αυτό ταξιδιωτική εκπομπή στο πρόγραμμά του που ήταν πολύ της μόδας τότε και με επιτυχίες σε άλλους σταθμούς (Φερεντίνος κτλ) πρότεινε στον Αρναούτογλου την παρουσίαση του «Όμορφου Κόσμου» με ταξίδια και συζητήσεις με απλούς ανθρώπους σε όλη την Ελλάδα.

 

Ήταν στην ουσία μια παραλλαγή του «Υπέροχου Κόσμου» που παρουσίαζε ο Αρναούτογλου από το 1991 έως το 1998 στο «Makedonia TV». Η εκπομπή στο Mega είχε 13 επεισόδια και σκηνοθέτης ήταν ο δικός μου σήμερα στο “Επι Τόπου” Άρης Λυχναράς.

 

  • Έτσι κατάφερε ο «Αρνι» να πάρει το εισιτήριο για την πρωινή ζώνη του καναλιού. Η δεύτερη επαναφορά του «Όμορφου Κόσμου» ήταν τη διετία 11’ – 13’. Δεν τα πήγε και τόσο καλά και εκείνο το καλοκαίρι ο Αρναούτογλου πήρε μεταγραφή από το Mega για τον ΑΝΤ1.

 

Τώρα ο «Όμορφος Κόσμος» θα επιστρέψει για 3η φορά σε μια βέβαια τελείως διαφορετική εκπομπή και τοπίο στην τηλεόραση…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σεισμός 4,1 Ρίχτερ ανάμεσα σε Φάρσαλα και Δομοκό

Τα «μωρά της πανδημίας» έχουν δύο εντυπωσιακές βιολογικές αλλαγές υποστηρίζει μελέτη