in ,

CuteCute AngryAngry LOLLOL OMGOMG

Βόμβα του εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη – “Δεν χρηματοδοτώ κόμματα. Σταματήστε τα παιχνίδια με το όνομά μου”

Είναι τουλάχιστον γελοίο πέρα απο συκοφαντικό να εμπλέκουν κάποια πολύ συγκεκριμένα κέντρα τάχα μου δήθεν εξουσίας και επιρροής, το όνομα του Βίκτωρα Ρέστη σε δήθεν χρηματοδότηση του κόμματος “Νίκη”. Ο εφοπλιστής εδώ και χρόνια έχει πάψει ν΄ασχολείται με τα πολιτικά δρώμενα της χώρας μιας και για όσους γνωρίζουν τους 10 απο τους 12 μήνες τον χρόνο βρίσκεται εκτός Ελλάδος και οι δραστηριότητές του είναι τέτοιες που δεν τον ενδιαφέρει καμία εμπλοκή με τον ενεργό πολιτικό στίβο. Είτε μπροστά είτε πίσω απο τις “κουρτίνες”.

  • Ίσως αυτοί οι γελοίοι να θεώρησαν πώς η απουσία του απο την χώρα τον κάνει ευάλωτο και πιο εύκολο για να παίξουν παιχνίδια πίσω απο την πλάτη του.  Ο ισχυρός πλοιοκτήτης μιλώντας στον ιστότοπό μας έβαλε τα πράγματα στην θέση τους λέγοντας:

 

 

“Ήρθαν σε γνώση μου δημοσιεύματα απολύτως αναληθή και δίχως πραγματικό υπόβαθρο τα οποία εμπλέκουν το πρόσωπό μου με δήθεν χρηματοδότηση πολιτικών κομμάτων που συμμετείχαν στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαίου. Δραστηροποιούμαι επιχειρηματικά τόσο στη χώρα μας όσο και στο διεθνές περιβάλλον επί σειρά δεκαετιών και κατ ‘ επιλογή μου ουδέποτε ενεπλάκην στον πολιτικό βίο και πολιτικά δρώμενα είτε εντός Ελλάδος είτε διεθνώς. Αξιώνω να παύσουν οι ψευδείς και ανυπόστατες φημολογίες σε βάρος μου και να μην παίζονται παιχνίδια χρησιμοποιώντας το όνομά μου προς εξυπηρέτηση πρόδηλων, κακόβουλων και ιδιοτελών σκοπιμοτήτων , άλλως θα προσφύγω άμεσα στα πολιτικά και ποινικά δικαστήρια”.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Μπέττυ Μαγγίρα – «Συγκινήθηκα, δεν έχω βάλει πέπλο. Ένα πολιτικό έχω κάνει»

Προκαλεί νεαρή Ελληνίδα – «Παλαιότερα τα κ@τ@πιν@ από όλους…»