in

AngryAngry LOLLOL CryCry CuteCute OMGOMG

Βόλος ΤΩΡΑ – Μετά την καταστροφή σακάτεψε στο ξύλο την πρώην και τα πεθερικά του

Μια ολόκληρη γειτονιά του Βόλου αναστάτωσε ένας 40χρονος, όταν πήγε στο πατρικό σπίτι της πρώην συζύγου του να δει το παιδί του, δημιούργησε επεισόδιο, χτύπησε τα πεθερικά του, αλληλομηνύθηκαν και κατέληξαν στα κρατητήρια του Αστυνομικού μεγάρο. Και όλα αυτά λίγες ώρες μετά την θεομηνία που έπληξε την περιοχή. 

 

Όταν όμως διαπίστωσαν πως είναι να είσαι… κρατούμενος, μέσω των δικηγόρων τους έκαναν δηλώσεις ποινικής διαμεσολάβησης, αφέθηκαν ελεύθεροι και διανυκτέρευσαν στο σπίτι τους.

 

  • Όλα έγιναν το βράδυ της Τρίτης στον Βόλο, όταν ένας άντρας πήγε στο πατρικό σπίτι της πρώην συζύγου του, όπου μένει με τους γονείς της, για να δει το παιδί του με το πρόσχημα ότι δεν μπορούσε να το δει.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ανήλικο κοριτσάκι του έκλαιγε και αρνήθηκε να ακολουθήσει τον πατέρα του, ο άνδρας δημιούργησε επεισόδιο και όταν μπήκαν μπροστά οι παππούδες του παιδιού τους χτύπησε.

  • Ο πρώην πεθερός του, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, χτυπημένος ελαφρά στο χέρι και αποχώρησε μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Ο 40χρονος και η πρώην σύζυγός του αλληλομηνύθηκαν συνελήφθησαν και μεταφέρθηκαν στα κρατητήρια του αστυνομικού μεγάρου Μαγνησίας, αλλά αφού είδαν πως είναι κάποιος να είναι …κρατούμενος, κάλεσαν τους δικηγόρους τους, υπέγραψαν αιτήσεις ποινικής διαμεσολάβησης και με εντολή του εισαγγελέα υπηρεσίας αφέθηκαν ελεύθεροι.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

  1. Βάλτε τον ρε φυλακή μεχρι να πεθάνει τι περιμενετε να σκωτοθουν κιαλλοι γι να εχετε μετα θεμα να λετε στις ειδησεις κανενα μηνα παλι…τι περιμενετε εχουμε γεμισει με τρελους….Στο ψυχιατρειο καμια σωτηρηα!

  2. Βάλτε τον ρε φυλακή μεχρι να πεθάνει τι περιμενετε να σκωτοθουν κιαλλοι γι να εχετε μετα θεμα να λετε στις ειδησεις κανενα μηνα παλι…τι περιμενετε εχουμε γεμισει με τρελους….Στο ψυχιατρειο καμια σωτηρηα!

Με clopy paste η εκπομπή της Σκορδά. Η ανύπαρκτη ομάδα και τα συναδελφικά τηλεφωνήματα σε άλλες εκπομπές

Έξαλλος με τα μονοψήφια ο Λιάγκας – Ζητά να επεκταθεί η ενημέρωση και πιο δυνατά θέματα