in

Βόλος ΤΩΡΑ – Παρέμβαση εισαγγελέα για σκύλο που δηλητηριάστηκε με φόλα

Ο σκύλος που έφαγε τη φόλα, εντοπίστηκε να τρέμει και μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο. Για την υπόθεση που έχει αναστατώσει τον Βόλο, υπήρξε εισαγγελική παρέμβαση…

  • Ο Βόλος περιμένει να μάθει τις ταυτότητες των ασυνείδητων που έριξαν φόλα και λίγο έλειψε να σκοτώσουν ακόμα ένα ζώο. Ο σκύλος που την έφαγε, δηλητηριάστηκε και μεταφέρθηκε με σπασμούς σε κτηνιατρείο. Του έκαναν ένεση και μέχρι στιγμής δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Οι περιγραφές για τις εικόνες που εκτυλίχθηκαν, προκάλεσαν οργή στην τοπική κοινωνία, με την εισαγγελική παρέμβαση να έρχεται λίγα 24ωρα αργότερα.

Επείγουσα προκαταρκτική έρευνα παρήγγειλε η Εισαγγελία Βόλου, με αφορμή δημοσίευμα για δηλητηρίαση με φόλα αδέσποτου σκύλου στην περιοχή Λουζίνικο Φυτόκου στον Βόλο. Ήδη ενημερώθηκε η Αστυνομία να λάβει καταθέσεις και να συγκεντρώσει τυχόν βιντεοληπτικό υλικό, να κάνει έρευνα εντοπισμού του δράστη και θα διερευνηθεί αν στοιχειοθετείται η κατηγορία του φόνου ζώου συντροφιάς, σε βαθμό κακουργήματος.

  • Σύμφωνα με δημοσίευμα, το απόγευμα της Παρασκευής 15 Δεκεμβρίου, κάτοικος εντόπισε στο Λουζίνικο σκύλο να τρέμει στην άκρη του δρόμου, εμφανίζοντας σημάδια δηλητηρίασης. Άμεσα ο άνθρωπος που εντόπισε το άτυχο ζώο ενημέρωσε κτηνίατρο, που χορήγησε ένεση στον σκύλο.

«Είμαστε εξοργισμένοι. Δεν είναι το μοναδικό περιστατικό στην περιοχή. Αντέχει άνθρωπος να βλέπει ένα ζώο να σπαρταρά από τον πόνο;» δήλωσε στο magnesianews.gr, ο άνθρωπος που εντόπισε τον σκύλο. Το ζώο μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο όπου και νοσηλεύεται.

  • Ο πρόεδρος του Αγροτικού-Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου Φυτόκου Παναγιώτης Μαστροπαναγιώτης καταδίκασε το περιστατικό αυτό και ανέφερε ότι πριν 15 ημέρες υπήρξε κι άλλο παρόμοιο συμβάν.

«Σε όλη την περιοχή πάνω από τον περιφερειακό της Φυτόκου, στο Λουζίνικο και στο Κλήμα, υπάρχουν πολλά αδέσποτα σκυλιά. Έχουμε απευθυνθεί στον Δήμο τόσο ως σύλλογος, όσο και κάτοικοι και περίοικοι μεμονωμένα. Καταλαβαίνουμε ότι αντίστοιχο πρόβλημα αντιμετωπίζουν κι άλλες περιοχές, αλλά θα πρέπει να γίνει κάτι και στη δική μας περιοχή. Έστω μια προσπάθεια από τον δήμο και την αρμόδια υπηρεσία περισυλλογής αδέσποτων. Και πριν 15 ημέρες είχαμε παρόμοιο συμβάν», ανέφερε ο πρόεδρος του Συλλόγου.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Νεκρός ο Νίκος Φλωρινιώτης. Πότε και που θα γίνει κηδεία;

Η Χάρις Αλεξίου μίλησε για την στιγμή που διαγνώστηκε με καρκίνο