Τρόλαρε…τον Τραμπ η Νορβηγία με τουαλέτες

1 Min Read

Δεν μάσησαν τα λόγια τους οι Νορβηγοί και αποφάσισαν να απαντήσουν στον Ντόναλντ Τραμπ με τον πιο απρόσμενο και ξεκαρδιστικό τρόπο!

  • Μετά τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς του Αμερικανού προέδρου, που αποκάλεσε τη Νορβηγία «shit house country», ο τουριστικός οργανισμός Visit Norway πέρασε στην αντεπίθεση και επιστράτευσε… χρυσές λεκάνες!

Αντί να σηκώσουν τους τόνους και να μπουν σε διπλωματικές αντιπαραθέσεις, οι Νορβηγοί αποφάσισαν να κάνουν το σχόλιο του Τραμπ διαφημιστικό όπλο για τη χώρα τους. Έτσι, παρουσίασαν μια καμπάνια με πρωταγωνίστριες μερικές από τις πιο εντυπωσιακές δημόσιες τουαλέτες στον κόσμο.

«Είναι αυτές οι καλύτερες τουαλέτες στον κόσμο;» είναι το ερώτημα που συνοδεύει την καμπάνια, ενώ το Visit Norway δεν παρέλειψε να σχολιάσει με χιούμορ ότι διαθέτει μερικές από τις ομορφότερες τουαλέτες του πλανήτη! Ανάμεσα στα αξιοθέατα ξεχωρίζει μια χρυσή τουαλέτα στο νησί Σένια, αλλά και μια ηλιακής ενέργειας στο Σόγκνεφιορδ.

Μάλιστα, το σύνθημα «Η Νορβηγία κάνει τις τουαλέτες ξανά υπέροχες» αποτελεί ξεκάθαρη παραλλαγή του γνωστού MAGA του Τραμπ. Αυτή τη φορά, το τρολάρισμα πήγε… στην τουαλέτα!

Share This Article