in

OMGOMG

Τραγωδία στα Τέμπη – «Κατόπιν εντολής του Διευθυντή έδωσα την αναρρωτική άδεια στον Επιθεωρητή του ΟΣΕ»

Έως την Τρίτη, πέντε δηλαδή εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που η ΕΔΕ του Νοσοκομείου Βόλου, για την έκδοση αναρρωτικής άδειας 30 ημερών στον Επιθεωρητή του ΟΣΕ Λάρισας, παραδόθηκε στην 5η Υ.ΠΕ έχει δοθεί περιθώριο στους εμπλεκόμενους γιατρούς να καταθέσουν την απολογία τους στο Πειθαρχικό Όργανο της 5ης Υ.ΠΕ στο οποίο πρόεδρος είναι ο Διοικητής της Φώτης Σερέτης.

Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες την απολογία του έχει καταθέσει ο Επιμελητής Νευροχειρουργός, ο οποίος φέρεται να έχει ισχυριστεί ότι κατόπιν εντολής που έλαβε από τον Διευθυντή του, έδωσε την άδεια στον Επιθεωρητή, τον οποίο και δεν γνώριζε.

Σύμφωνα με το magnesianews, ο Διευθυντής Νευροχειρουργικής μέχρι και χθες δεν είχε καταθέσει την δική του απολογία. Μπορεί να το πράξει ως και την Τρίτη.

  • Έπειτα, θα συνέλθει το Πειθαρχικό Όργανο, θα εξετάσει τα δεδομένα των απολογιών και θα αποφανθεί εάν και ποιες θα είναι οι ποινές.

 

Μέχρι να ολοκληρωθεί και αυτή η διαδικασία και οι δύο γιατροί βρίσκονται σε αναστολή καθηκόντων εργασίας.
Τα πρόσωπα που έχουν μπει στο “στόχαστρο” των Αρχών

Μετά τον μοιραίο σταθμάρχη που οδήγησε στην τραγωδία στα Τέμπη ακόμη τρία άτομα μπαίνουν στο μικροσκόπιο των Αρχών για τα όποια λάθη και παραλείψεις που οδήγησαν στο πολύνεκρο δυστύχημα.

Το πρώτο πρόσωπο είναι ο έμπειρος σταθμάρχης ο οποίος σύμφωνα με τον κατηγορούμενο σταθμάρχη έφυγε από το σταθμαρχείο της Λάρισας στις 22.20.

Το δεύτερο άτομο είναι ο εφεδρικός σταθμάρχης που φέρεται να έφυγε από το σταθμαρχείο στις 22.10, ενώ το τρίτο είναι ο επιθεωρητής του ΟΣΕ που ήταν και υπεύθυνος για την έκδοση των βαρδιών την μοιραία νύχτα.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

4 Comments

Η Λοτσάρη έχει επέτειο – «Δυο χρόνια ομορφάντρα μου ΜΑΖΙ» (φωτο)

Ακατάλληλο – Όταν η Ανδριολάτου πόζαρε στο κρεβάτι με δυο άντρες