in

To υπέροχο καλοκαίρι της Σμαράγδας Καρύδη μέσα από φωτογραφίες!

Ένα από τα πιο ξέγνοιαστα καλοκαίρια της δείχνει να βιώνει η Σμαράγδα Καρύδη, ανεβάζοντας υπέροχες φωτογραφίες της με μαγιό και σε μεγάλα κέφια!

 

 

Η ηθοποιός η οποία πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη κωμική σειρά IQ 160 μαζί με τον Νίκο Κουρή που συνεχίζεται για δεύτερη σεζόν, μετά το τέλος των υποχρεώσεών της, ξεκίνησε και τις διακοπές της.

 

  • Ένας είναι ο αγαπημένος της προορισμός τα τελευταία χρόνια και φυσικά πρόκειται για την Αίγινα όπου διαθέτει εξοχική κατοικία. Έχει καταφέρει να δημιουργήσει εκεί τον επίγειο παράδεισό της, όπου απομονώνεται και περνάει όλο το καλοκαίρι της για να ξεκουραστεί και να αποκοπεί κάθε τι που την αγχώνει ή την κουράζει.

Το ίδιο έκανε και φέτος, αν και άργησε -σε σχέση με άλλες χρονιές- να ανεβάσει φωτογραφίες της από τις μέρες και τις νύχτες της στην Αίγινα. Κάλιο αργά παρά ποτέ θα πούμε όμως εμείς αφού οι φωτό που ανέβασε είναι η μία καλύτερη από την άλλη.Άλλοτε ποζάροντας σαν σταρ του Χόλιγουντ με το μπικίνι της και άλλοτε κάνοντας παιχνίδια μπροστά στον φακό, η Σμαράγδα Καρύδη μας έπεισε πως συνεχίζει και φέτος να διατηρεί την παιδικότητα και την τρέλα που την διακρίνουν και που δεν μας κάνουν να τη βαριόμαστε ποτέ!Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα από το φετινό υπέροχο καλοκαίρι της:

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Φωτιά στη Σκιάθο – Επιχειρούν και εναέρια μέσα

Οριοθετήθηκε η φωτιά στη Νέα Πέραμο – Άνοιξε η εθνική οδός προς Κόρινθο