Αναστάτωση στην Κρήτη – Έπεσε από σκάλα την ώρα…

1 Min Read

Ένα απρόοπτο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στο Ηράκλειο, όταν ένας άνδρας περίπου 50 ετών βρέθηκε στο έδαφος μετά από πτώση από σκάλα, την ώρα που πραγματοποιούσε εργασίες στο σπίτι του.

  • Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άνδρας φέρεται να έχασε ξαφνικά την ισορροπία του, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό και να τραυματιστεί.
  • Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστες. Η πτώση προκάλεσε αναστάτωση, με τους οικείους του να κινητοποιούνται άμεσα και να ειδοποιούν το ΕΚΑΒ.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο, το πλήρωμα του οποίου παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να εκτιμηθεί η κατάσταση της υγείας του.

Ευτυχώς, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο τραυματισμός του άνδρα χαρακτηρίζεται ελαφρύς και δεν φαίνεται να υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του. Ένα ακόμη περιστατικό που υπενθυμίζει πόσο εύκολα μπορεί μια απλή οικιακή εργασία να μετατραπεί σε ατύχημα.

Share This Article