in

Τιτίκα Στασινοπούλου – Ο Πέτρος Φιλιππίδης ανέκαθεν ήταν ένα ταλαντούχο πλάσμα

«Ο Φιλιππίδης δεν ήταν όμορφος, δεν είχε αυτά τα ταλέντα τα εμφανισιακά», είπε η Τιτίκα Στασινοπούλου.

  • Η Τιτίκα Στασινοπούλου έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και τη Σίσσυ Μενεγάτου. Η ηθοποιός απάντησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Αλέξη Γεωργούλη. Για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Αλέξη Γεωργούλη, για τους οποίους έχουν γίνει καταγγελίες για σεξουαλικές κακοποιητικές συμπεριφορές, έχετε μιλήσει με συμπαθητικά λόγια και έπεσαν οι συνάδελφοί σας πάνω σας να σας φάνε. Τώρα που έχει προχωρήσει το πράγμα, πού έχετε κατασταλάξει; Ποια είναι η γνώμη σας;

Δεν έχω αλλάξει γνώμη. Ο Πέτρος Φιλιππίδης ανέκαθεν ήταν ένα ταλαντούχο πλάσμα. Είχε πάρα πολύ ταλέντο. Από εκεί και πέρα, είναι πάρα πολύ εύκολο για έναν άνδρα –και δη όταν εξελίσσεται και γίνεται διάσημος- να ξεφύγει τελείως.

  • Αν δεν έχει την υπομονή και την υποδομή του χαρακτήρα να αντέξει και να θεωρεί δεδομένο ότι αυτό που του χάρισε το ταλέντο του και οι ερμηνείες του είναι εκείνο που θα του ανοίξει κι άλλες πόρτες στη ζωή. Είναι εύκολο θύμα του εαυτού του.

Δεν μπορώ να αποκλείσω ότι υπήρξαν περιπτώσεις, δεν αποκλείω τίποτα, αλλά όχι στον Γεωργούλη, μην τρελαθούμε. Τον Γεωργούλη τον κυνηγάνε οι γυναίκες.

  • Τώρα τον Φιλιππίδη, δεν ήταν και όμορφος, δεν είχε αυτά τα ταλέντα τα εμφανισιακά, αλλά αυτό που του έλειπε σαν εμφάνιση, του το κάλυπτε το ταλέντο και η αξία του ως ηθοποιού. Δηλαδή, δεν είναι εύκολο, και οι άνθρωποι δεν έχουν την υποδομή να καταλάβουν τη διαφορά αυτή. Την πάτησε.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Κυριάκος Μητσοτάκης – «Έρχονται 6.500 προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών μέσα στο 2024»

Η Πάνια για τον γιο της – «Δεν έχω το δικαίωμα να τον χαρακτηρίζω κοινωνικά και να μιλάω για εκείνον»