Βασιλική Ανδρίτσου – «Πριν το παιδί δεν ζούσα ακριβώς»

2 Min Read

Μια διαφορετική καθημερινότητα, με άλλες προτεραιότητες και πολύ πιο ουσιαστικές στιγμές, απολαμβάνει πλέον η Βασιλική Ανδρίτσου, έξι χρόνια μετά τη γέννηση της κόρης της.

  • Η αγαπημένη ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή «Studio στις 3» και μίλησε για τις μεγάλες αλλαγές που έφερε η μητρότητα στη ζωή της, κάνοντας παράλληλα μια αναδρομή στα χρόνια που η δουλειά είχε σχεδόν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην καθημερινότητά της.
  • «Πριν το παιδί δεν ζούσα ακριβώς, δηλαδή δούλευα», ανέφερε χαρακτηριστικά, περιγράφοντας μια περίοδο κατά την οποία συνδύαζε τηλεοπτικά γυρίσματα και θεατρικές παραστάσεις, χωρίς σχεδόν καθόλου ρεπό.

Όπως εξήγησε, εργαζόταν επτά ημέρες την εβδομάδα, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως εκείνη η εποχή ήταν εξίσου όμορφη και δημιουργική, καθώς είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει σε σημαντικές δουλειές και να ζήσει μοναδικές επαγγελματικές εμπειρίες. Ωστόσο, ο ερχομός της κόρης της άλλαξε τα δεδομένα.

Η ίδια και ο σύζυγός της συνειδητοποίησαν πως, αν συνέχιζαν στους ίδιους εξαντλητικούς ρυθμούς, δεν θα είχαν τον χρόνο που ήθελαν για να βρίσκονται δίπλα στο παιδί τους. Η απόφαση να αλλάξουν προτεραιότητες ήρθε σχεδόν αυθόρμητα, χωρίς ιδιαίτερες συζητήσεις, όπως αποκάλυψε η ηθοποιός. Και σήμερα;

Η Βασιλική Ανδρίτσου απολαμβάνει μια διαφορετική «ζωάρα», όπως τη χαρακτήρισε, παρακολουθώντας την κόρη της να μεγαλώνει, να αποκτά τη δική της προσωπικότητα και να διαμορφώνει τις δικές της απόψεις. Γιατί τελικά, όπως φαίνεται, η μητρότητα δεν αλλάζει απλώς το πρόγραμμα μιας γυναίκας. Αλλάζει ολόκληρη τη ματιά της απέναντι στη ζωή.

Share This Article