Ένα τηλεφώνημα που προκάλεσε αίσθηση και μια μαρτυρία που ενδέχεται να αλλάξει τα δεδομένα της έρευνας παρουσίασε η Αγγελική Νικολούλη στο «Φως στο Τούνελ».
- Η υπόθεση του 67χρονου Γιώργου Χατζίδη, που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στις Σέρρες, παραμένει γεμάτη αναπάντητα ερωτήματα.
- Στην εκπομπή της Παρασκευής 30 Οκτωβρίου, η δημοσιογράφος έφερε στο φως μια σημαντική πληροφορία από γειτόνισσα του θύματος. Σύμφωνα με όσα ανέφερε, η γυναίκα είχε ακούσει έντονο καβγά μέσα στο σπίτι του 67χρονου, το βράδυ της Πέμπτης, μεταξύ 19:00 και 20:30.
Το στοιχείο αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς φέρεται να έρχεται σε αντίθεση με όσα έχει υποστηρίξει ο γιος του ηλικιωμένου για την τελευταία επίσκεψή του. Μάλιστα, η Νικολούλη επικοινώνησε μαζί του ζωντανά, επιχειρώντας να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς συνέβη εκείνο το βράδυ.
Ο ίδιος αρνήθηκε ότι υπήρξε καβγάς, αμφισβητώντας τη μαρτυρία της γειτόνισσας. «Υπάρχει μία σοβαρή μαρτυρία», ήταν το μήνυμα της δημοσιογράφου, που επέμεινε στη σημασία της συγκεκριμένης πληροφορίας.
Υπενθυμίζεται πως ο 67χρονος εντοπίστηκε νεκρός την 1η Αυγούστου, ενώ η νεκροτομή έδειξε εσωτερική αιμορραγία από πολλαπλά χτυπήματα στην κοιλιακή χώρα. Η έρευνα συνεχίζεται.
