in

OMGOMG

Θρίλερ στη Χαλκίδα – Πτώμα σε προχωρημένη σήψη μέσα σε καλαμιές

Μπροστά σε μια σοκαριστική εικόνα βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 29 Σεπτεμβρίου 2023, λίγο πριν τις 10:00 το πρωί ένας Αλβανός εργάτης που καθάριζε περιοχή στην Αγία Ελεούσα Χαλκίδας από καλαμιές.

Μέσα στην πυκνή βλάστηση κατάφερε να ξεχωρίσει μια απροσδιόριστη μάζα με λιωμένα ρούχα και ελάχιστα μέλη ανθρώπινου σώματος που βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη, έχοντας μείνει σχεδόν μόνο τα οστά.

Ο άνδρας ειδοποίησε την αστυνομία που έφτασε στο σημείο και ανέλαβε το μακάβριο έργο της περισυλλογής των στοιχείων που θα προσδιορίσουν την ταυτότητα του νεκρού.

  • Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport., μακροσκοπικά δεν μπορούσε να είναι κανείς βέβαιος αν πρόκειται για άνδρα ή γυναίκα. Ούτε τα υπολείμματα των ρούχων μαρτυρούσαν το φύλο, όπως και ένα σακίδιο που βρέθηκε στη σορό το οποίο πιθανότατα έφερε ο νεκρός.

 

 

Θα ακολουθήσει εξειδικευμένη εργαστηριακή ιατροδικαστική και ανθρωπολογική εξέταση με την ελπίδα να πέσει φως στα αναπάντητα ερωτήματα. Συγχρόνως γίνεται έρευνα στη βάση δεδομένων για εξαφανισμένα άτομα στην ευρύτερη περιοχή που αναζητούνται.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Μπέσσυ Αργυράκη – «Είμαι 66 χρονών και έχω όνειρα 30άρας»

Μιχάλης Ζαμπίδης – «Εκεί έσπασα, δεν ήξερα ότι είμαι τόσο εύθραυστος»