in ,

AngryAngry OMGOMG

Θρίλερ με τον θάνατο του Κωνσταντίνου Παπανικόλα – Το έγγραφο που εκθέτει τους αστείους που μιλούν για εγκληματική οργάνωση

Κάποιοι άνθρωποι είναι γεννημένοι “αστείοι”. Και το να είσαι αστείος και συνάμα να έχεις την δυνατότητα να εκφράζεσαι δημόσια χωρίς φίλτρο… αυτό σε κάνει επικίνδυνο. Σαν την ηλιθιότητα ένα πράγμα. Είναι ανίκητη.

  • Αντιγράφοντας πολλοί το ρεπορτάζ μας για τον Παπανικόλα – κάτι που το εκτιμώ διότι για μια ακόμη φορά απέδειξαν πόσο κενοί περιεχομένου είναι – έπεσαν σε μεγάλες γκάφες. Γκάφες ποινικώς κολάσιμες. Γκάφες που στηρίχτηκαν σε “δήθεν καταγγελίες” χωρίς όμως να διερευνηθούν σχολαστικά. Όπως κάθε δημοσιογράφος είναι υποχρεωμένος να κάνει. 

Γράφτηκε μάλιστα πώς ο Λαμπίρης ο δικηγόρος Στέλιος Σούρλας και μια φίλη του καναλάρχη που είχε την επιμελητεία των γευμάτων του συγκρότησαν εγκληματική οργάνωση με στόχο και σκοπό να πάρουν την περιουσία του αείμνηστου Παπανικόλα.

  • Εμείς στο πλαίσιο του ρεπορτάζ μας… και που μόνο σε αυτό στηριζόμαστε και ουχί σε κραυγές και δήθεν καταγγελίες μπας και πουλήσουμε δέκα φύλλα παραπάνω… μοιραζόμαστε μαζί σας σήμερα ένα έγγραφο απο το Αστυνομικό τμήμα Ωρωπού. 

 

Σε αυτό ο Λαμπίρης μήνες πρίν απο τον θάνατο του κολλητού φίλου του δηλώνει ξεκάθαρα πώς “Δεν επιθυμεί μισθό, οικονομικές απολαβές και πώς δεν θέλει να υπογράψει τίποτε για το δικό του συμφέρον”. Όλα αυτά στις 26-9-2022. Πολλούς μήνες πρίν απο τον θάνατο του καναλάρχη στο Αστυνομικό τμήμα. Κι εγώ ρωτώ.

 

  • Πώς ένας άνθρωπος που πήγε και δήλωσε στην Αστυνομία κάτι τέτοιο κατηγορείται για εγκληματική οργάνωση; 
  • Πώς εμπλέκουν έναν απο τους πιο σοβαρούς δικηγόρους σε αυτή την γελοιότητα; 
  • Το σκοπό έχουν και πιο το όφελος τους; 

 

 

Είναι ντροπή. Εγώ γνωρίζω και αυτό διδάσκω και στους μαθητές μου στην σχολή πώς Δημοσιογραφία είναι η τέχνη του να ενημερώνεις με υπευθυνότητα τον κόσμο βασιζόμενος πάντα σε στοιχεία. Στοιχεία που έχουμε πάντα εμείς… και διαφέρουμε απο τους γελοίους.

Γιατί στην γελοιότητα… αντίδοτο μόνο είναι η τιμωρία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Η απόλυτη ανατροπή στο Survivor – Αυτός ο διάσημος αποχωρεί. Ανοίγουν… σαμπάνιες στην Ελλάδα!

Εικόνα – Η χαλαρή εμφάνιση της Δόμνας Μιχαηλίδου στην Ύδρα