Θεσσαλονίκη ΤΩΡΑ – Έβγαλε λοστό και κυνηγούσε ποδηλάτη στον δρόμο

1 Min Read

Ένας καβγάς για την κίνηση στον δρόμο και μέσα σε λίγα λεπτά η κατάσταση έγινε ανεξέλεγκτη!

Νέο περιστατικό βίας καταγράφηκε στη Θεσσαλονίκη, αυτή τη φορά στον Εύοσμο, όπου ένας 65χρονος οδηγός φέρεται να επιτέθηκε με μεταλλικό λοστό σε 45χρονο ποδηλάτη.

  • Το επεισόδιο σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 21 Οκτωβρίου, με αφορμή, σύμφωνα με τις πληροφορίες, μια διαφωνία για την κυκλοφορία.

Μια συνηθισμένη ένταση στον δρόμο φέρεται να εξελίχθηκε σε επικίνδυνη σύγκρουση, με τον οδηγό να χρησιμοποιεί τον λοστό και να χτυπά τον ποδηλάτη στο κράνος που φορούσε.

  • Και σαν να μην έφτανε αυτό, κατά τη διάρκεια του επεισοδίου ο 65χρονος γλίστρησε και έπεσε στο έδαφος, χτυπώντας στο κεφάλι, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για ιατρικές εξετάσεις, ενώ στη συνέχεια συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κορδελιού – Ευόσμου.

  • Ο ποδηλάτης, σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, δεν φαίνεται να έχει υποστεί σοβαρά τραύματα.

Άλλος ένας καβγάς στον δρόμο που ξέφυγε από κάθε έλεγχο. Γιατί, τελικά, μια διαφωνία στην κίνηση δεν μπορεί να γίνεται αφορμή για να βγαίνουν οι λοστοί αντί για ψυχραιμία!

Share This Article