in

OMGOMG

Θεσσαλονίκη – 24χρονη κατήγγειλε ότι τη βίασε 34χρονος που γνώρισε μέσω social media

Δικογραφία σε βάρος ενός 34χρονου, στο πλαίσιο ερευνών μετά από καταγγελία για βιασμό, σχηματίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θερμαϊκού.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Αστυνομία, σύμφωνα με την καταγγελία 24χρονης ημεδαπής, ο προαναφερόμενος, τον οποίο είχε γνωρίσει σε εφαρμογή μέσου κοινωνικής δικτύωσης, τον Ιούνιο του 2021 σε περιοχή της Περαίας, προέβη σε βάρος της σε γενετήσια πράξη με άσκηση σωματικής βίας.

Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης αναφέρει:

Στο πλαίσιο διενεργηθείσας προανάκρισης για βιασμό, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θερμαϊκού σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 34χρονου αλλοδαπού.

Σύμφωνα με την καταγγελία 24χρονης ημεδαπής, ο προαναφερόμενος, τον οποίο είχε γνωρίσει σε εφαρμογή μέσου κοινωνικής δικτύωσης, τον Ιούνιο του 2021 σε περιοχή της Περαίας, προέβη σε βάρος της σε γενετήσια πράξη με άσκηση σωματικής βίας.

Η ταυτοποίηση του 34χρονου πραγματοποιήθηκε έπειτα από συνδυαστική ανάλυση των συλλεχθέντων στοιχείων (DNA κ.λπ.), ενώ αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από την παθούσα.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ σημειώνεται ότι ο 34χρονος κρατείται προσωρινά σε Κατάστημα Κράτησης, για έτερη υπόθεση.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

ΣΟΚ στην Ελλάδα – Βγάζει λεφτά πουλώντας τη γυναίκα του να κάνει ερωτικές βιντεοκλήσεις (Δείτε φώτο)

«Πάγωσαν» οι κατασκηνωτές σε κάμπινγκ – Λιοντάρι έκοβε βόλτες ανάμεσα στις σκηνές