in

CryCry OMGOMG

Τέσσερα χρόνια χωρίς τον Μαχαιρίτσα και… «Μεσ’ το χρόνο που περνάει… δεν υπάρχει τέλος»

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος και ευγνώμων που υπάρχω στην ψυχή και την καρδιά κάποιων ανθρώπων που γουστάρουν αυτό που κάνω», είχε πει σε μια από τις τελευταίες του συνεντεύξεις ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και σα να ήξερε πως θα παρέμενε μέσα στις ψυχές μας.

  • Μπορεί να έφυγε πρόωρα, να βύθισε στο πένθος ολάκερη την Ελλάδα όμως άφησε πίσω του μια τεράστια παρακαταθήκη. Τραγούδια «διαμάντια», μελωδίες που δεν έχουν υπάρξει ξανά, στίχοι με πάθος και ουσία σε μια Ελλάδα που τους χρειάζεται. Δεν είναι αγάπη, δεν είναι αγάπη αυτό που ζούμε, είναι σου λέω πανικός, ένας μικρός Τιτανικός και θα ‘ναι θαύμα αν σωθούμε

Μετά την τελευταία του συναυλία, που πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό θέατρο Βόλου, στις 6 Σεπτεμβρίου έμεινε στο σπίτι του στον Πτελεό Μαγνησίας. Τα ξημερώματα της 9ης Σεπτεμβρίου του 2019, έπαθε ανακοπή καρδιάς. Όταν το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ήταν ήδη νεκρός.

 

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Βόλου όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Η είδηση κυκλοφόρησε μέσα σε λίγα λεπτά βυθίζοντας στο πένθος και τη θλίψη όχι μόνο τα δικά του αγαπημένα πρόσωπα αλλά όλους μας.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Συναγερμός απο Μαγιορκίνη – “Μακριά από λιμνάζοντα νερά. Μεγάλος ο κίνδυνος ηπατίτιδας”

Πυρκαγιά ΤΩΡΑ στην Πεύκη Ηλείας – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής