in

AngryAngry CryCry

Τραγωδία στα Τέμπη – Ραγίζει καρδιές η μητέρα της Κλαούντια. «Το σπίτι μου έγινε νεκροταφείο»

Στην παρέλαση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της 25ης Μαρτίου για την Εθνική μας επέτειο στη Λάρισα, βρέθηκε η μητέρα μίας εκ των 57 θυμάτων των Τεμπών, η μητέρα της νεαρής Κλαούντια Λάτα, ζητώντας δικαίωση για την κόρη της αλλά και για όλες τις ψυχές που χάθηκαν.

  • Η μητέρα της φοιτήτριας, εμφανίστηκε το πρωί της Τρίτης 26/3 στην εκπομπή Super Κατερίνα και μίλησε για την απόφασή της να διαμαρτυρηθεί κατά τη διάρκεια της παρέλασης της 25ης Μαρτίου, και τόνισε πως το μόνο που ζητάνε όλες οι οικογένειες είναι η δικαίωση.

«Πήγαμε όλη η οικογένεια να κάνουμε μια σιωπηρή διαμαρτυρία όπως θα έπρεπε να είχαν κάνει και όλοι οι βουλευτές όταν βγήκε το πόρισμα, να βγουν με λευκές μπλούζες που να γράφουν “συγγνώμη”. Χθες, έπρεπε να κρατήσω εγώ ένα πανό που να γράφει “δικαιοσύνη” με μεγάλα γράμματα.

Ζω στη Λάρισα 30 χρόνια, και η αγάπη που παίρνω από όλους τους Λαρισαίους, και τον Δήμαρχο, είναι τόσο μεγάλη. Ήρθαν μόνοι τους να με πλησιάσουν. Δεν ήθελα να διακόψω την παρέλαση, γιατί ήταν γονείς και παππούδες που χαιρόντουσαν για τα παιδιά τους» ανέφερε αρχικά η μητέρα της Κλαούντια.

«Τα αισθήματα ήταν τόσο δυνατά μέσα μου που δε μπορούσα να συγκρατήσω τα κλάματά μου. Στην αρχή προσπάθησα μόνη μου να πλησιάσω τον κύριο Παπαστεργίου, μετά ήρθε μόνος του να του πω δυο λόγια, του είπα ότι ζητάω μόνο δικαιοσύνη για τα παιδιά μας, τις 57 οικογένειες. Το σπίτι μου έγινε νεκροταφείο και το νεκροταφείο δεύτερο σπίτι μου. Χάσαμε τα σπλάχνα μας με τόσο άδικο τρόπο. Τι κάνανε τα παιδιά μας; Ανέβηκαν στο τρένο, το πιο ασφαλές μέσο, που εγώ η ίδια την προέτρεπα να πάει με αυτό…

Τριάντα άτομα μέσα στο κυλικείο έγιναν στάχτη μέσα σε έξι δευτερόλεπτα με το εύφλεκτο υλικό που μετέφερε η εμπορική αμαξοστοιχία. Αυτό θα αποδειχτεί. Κάηκαν τα παιδιά μας… Ξέρουμε τι μετέφερε, θα φανεί, θα ανοίξουν οι πόρτες της δικαιοσύνης και θα φανούν όλα» πρόσθεσε η μητέρα του αδικοχαμένου κοριτσιού».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Βίκυ Πρωτογεράκη – «Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν έχει καμία σχέση με αυτά που τον κατηγορούν»

Λουκία Παπαδάκη για “Λάμψη” – «Εγώ δεν είχα καμία ιδέα για όλα αυτά»