in

OMGOMG WTFWTF

Σύζυγος πρώην Σταρ Ελλάς – «Η γυναίκα μου πούλησε τις τσάντες της, είχαμε οικονομικά προβλήματα»

Μεγάλες οικονομικές δυσκολίες υποστηρίζει ότι αντιμετωπίζει το γνωστό μοντέλο μετά τη σύλληψη του συζύγου της, που κατηγορείται για φορολογική απάτη εις βάρος του Δημοσίου.

Η πρώην Σταρ Ελλάς αποφάσισε να πουλήσει μερικές από τις τσάντες της, προκειμένου να εξασφαλίσει χρήματα για τις μηνιαίες της βασικές ανάγκες. Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ του Alpha: «Λίγο πριν τις γιορτές είχε συλληφθεί μαζί με 23 ακόμη άτομα. Όλοι μαζί κατηγορούνται για το τεράστιο θέμα με τις φορολογικές απάτες εις βάρος δημοσίου, ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι γιορτές αυτές για το μοντέλο και τον γνωστό επιχειρηματία ήταν τελείως διαφορετικές, καθώς μετά την απολογία του προφυλακίστηκε όπου και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος. Ο επιχειρηματίας οδηγήθηκε στις φυλακές της Λάρισας».

Το γνωστό μοντέλο έκανε γιορτές στο σπίτι μαζί με το παιδί της. Ο δικηγόρος της είχε αναφερθεί στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η πρώην Σταρ Ελλάς, καθώς αδυνατεί να πληρώσει το ενοίκιο και να καλύψει τις μηνιαίες της υποχρεώσεις.

«Κατά την απολογία του ο επιχειρηματίας ισχυρίστηκε ότι οι μεγάλες δυσκολίες ξεκίνησαν από τον περασμένο Μάιο, αναφέροντας μάλιστα ότι η σύζυγός του αναγκάστηκε να πουλήσει κάποιες από τις πανάκριβες τσάντες της», ανέφερε το ρεπορτάζ του Alpha.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Η πρώτη αντίδραση της Λασκαράκη για την αλλαγή ώρας της εκπομπής της

Πάνος Μουζουράκης – «Υπήρξε στιγμή που φοβήθηκα, ξύπνησε εκείνη η εσωτερική φωνή και μου είπε να τα πούμε»