in

CryCry OMGOMG

Συντετριμμένος ο Αρναούτογλου – “Αδελφέ καλό ταξίδι”

Συγκλονισμένος με την απώλεια πρώην συνεργάτη του είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 έκανε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή ο σκηνοθέτης Μάνος Καμπίτης. Πρόκειται για τον επί σειρά ετών σκηνοθέτη της εκπομπής Όμορφος κόσμος που μας ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα.

Ο Μάνος Καμπίτης έχει σκηνοθετήσει και παραστάσεις, όπως το «Χαλβά-η 5-0». Τελευταία του σκηνοθεσία ήταν το Pop Hellas στην ΕΡΤ1.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μοιράστηκε φωτογραφίες από το παρελθόν, με στιγμές που έζησαν μαζί και τον αποχαιρέτησε με τα πιο συγκινητικά λόγια.

«Ταξιδέψαμε παρέα όλο τον κόσμο… φτιάξαμε εναν ΟΜΟΡΦΟ ΚΟΣΜΟ που άρεσε σε όλους…γελάσαμε τόσο πολύ που ακόμα τα γέλια μας κάποιοι λένε οτι ακούγονται στά μέρη απο όπου περάσαμε… είχαμε πει οτι θα το ξανακάναμε, εστω για μία φορά, όλοι μαζι όπως τότε, άλλα δεν πραλάβαμε, έφυγες μόνος σου….

Καλό ταξίδι φίλε, φτιάξε κατάσταση εκει, κανε reperage, δες που θα στήσουμε τις κάμερες και αργά η γρήγορα σου υπόσχομαι οτι θα ξανακάνουμε την εκπομπή… λιγο διαφορετική αλλα πάλι εναν ΟΜΟΡΦΟ ΚΟΣΜΟ θα φτιάξουμε… ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΦΕΡΦΕ… ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΝΟ ΚΑΜΠΙΤΗ!!!!».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Κατερίνα Ζαρίφη – «Είχα σχέση με μικρότερο άντρα κατά 10 χρόνια»

Προσοχή! Ειδοποιεί ο ΕΟΦ – Δεν έχουν άδεια φαρμάκου σκευάσματα για κώφωση, αιμορροΐδες