in ,

AngryAngry CryCry LOLLOL

Μαύρη τρύπα «εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ» – Στα δικαστήρια το σίριαλ Ποφάντη – ΑΝΤ1 – Tanweer

Τέλος το «Μετά τη φωτιά» της Tanweerστον ΑΝΤ1. Μια από τις τελευταίες επιλογές του Ποφάντη στο πρόγραμμα όταν αποφασίστηκε οι «Ψυχοκόρες» να πάνε στην πλατφόρμα του ΑΝΤ1 plus.

  • «Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει τη διακοπή της συνεργασίας του με την εταιρεία παραγωγής Tanweer, για σοβαρούς λόγους που ανάγονται στη διάρρηξη της εμπιστοσύνης του σταθμού προς την εν λόγω εταιρεία. Ως εκ τούτου, η σειρά «Μετά τη φωτιά» παύεται από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1»αναφέρει η ανακοίνωση που εκδόθηκε χθες από το κανάλι.

Μα δεν υπάρχουν συμβόλαια;Θα ρωτήσει εύλογα κάποιος. Όλα θα κριθούν πλέον στις δικαστικές αίθουσες καθώς ο ΑΝΤ1 έχει προσφύγει και κατά της συγκεκριμένης εταιρίας παραγωγής αλλά και κατά του πρώην διευθυντή προγράμματος του σταθμού Τζώρτζη Ποφάντη.

  • Οι πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται βέβαια επισήμως αυτή τη στιγμή κάνουν λόγο για «μαύρη τρύπα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ» και για ενέργειες που ζημίωσαν πολύ τον ΑΝΤ1.

Πηγές του ΑΝΤ1 μου διευκρίνιζαν χθες το βράδυ ότι το κανάλι δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τους ηθοποιούς και τους υπόλοιπους συντελεστές της σειράς αλλά θα πρέπει αυτοί πλέον να βρουν το δίκιο τους στην εταιρία παραγωγής και όχι στο κανάλι.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Το σχόλιο της Δημητρίου για τη μόρφωση και το μπούλινγκ – «Στεναχωριόμουν πάρα πολύ»

«Ανάσα» για Φερεντίνο το εορταστικό της Πρωτοχρονιάς – «Πράσινο φως» για την εκπομπή