in

AngryAngry

Σοκ στον Κορυδαλλό – Σε καραντίνα το γηροκομείο-κολαστήριο (βίντεο)

Σοκαριστικές εικόνες στον Κορυδαλλό αντίκρισαν οι ελεγκτές στο γηροκομείο κολαστήριο που φιλοξενούσε ηλικιωμένους σε άθλιες συνθήκες διαβίωσης, ενώ επιτόπου έφτασαν άμεσα και δυνάμεις της αστυνομίας.

Το συγκεκριμένο γηροκομείο στον Κορυδαλλό τέθηκε σε καραντίνα τέθηκε το ιδιωτικό γηροκομείο αφού οι ελεγκτές της Περιφέρειας Αττικής εντόπισαν να φιλοξενεί ηλικιωμένους ανθρώπους που ήταν εγκαταλελειμμένοι, αφυδατωμένοι, με ψώρα και προσπαθούσαν να επιβιώσουν κλειδωμένοι μέσα στο κτήριο.

Σε καραντίνα το γηροκομείο στον Κορυδαλλό

Οι ελεγκτές αναγκάστηκαν να σπάσουν τις αλυσίδες (10/02) με τις οποίες είχε σφραγιστεί το κτήριο, ενώ οι εικόνες που αντίκρισαν στο εσωτερικό του, ήταν πραγματικά σοκαριστικές.

  • Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο γηροκομείο που λειτουργεί δεκαετίες στον Κορυδαλλό, είχε απασχολήσει τις αρχές, αφού και στο παρελθόν έχει επιβληθεί και πρόστιμο στο συγκεκριμένο γηροκομείο λόγω παραβάσεων.

Ομάδα γιατρών από τη 2η Υγειονομική Περιφέρεια έχει εγκατασταθεί στο γηροκομείο, προκειμένου να εξετάσει τους ηλικιωμένους και να διαπιστώσει εάν χρήζουν νοσηλείας ούτως ώστε να μεταβούν σε νοσοκομεία.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο με το ρεπορτάζ.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

«Αυτή η νύχτα μένει» – Ο Τσορτέκης «κάηκε» ζωντανός και το κοινό τον αποθεώνει

«Μαύρο Ρόδο» – Οι καλόγριες το γλεντούν μέσα στο μοναστήρι!