Σλοτ… αυτοκτόνησε στο Παρίσι – Άφησε Σαλάχ στον πάγκο και «έπνιξε» τη Λίβερπουλ

1 Min Read

Η Λίβερπουλ πήγε στο Παρίσι για να παίξει προημιτελικό και εμφανίστηκε σαν ομάδα που ήθελε απλώς να… επιβιώσει.

 

  • Το 2-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν δεν είναι απλά ένα κακό αποτέλεσμα – είναι καμπανάκι αποκλεισμού. Ο Άρνε Σλοτ επέλεξε πεντάδα στην άμυνα, αλλά το μεγαλύτερο «έγκλημα» ήταν άλλο: κράτησε τον Μοχάμεντ Σαλάχ στον πάγκο, ακόμα κι όταν η ομάδα δεν μπορούσε να αλλάξει τρεις πάσες.

 

Ναι, μπορεί να σκέφτηκε τη διαχείριση. Ναι, μπορεί να ήθελε φρεσκάδα. Αλλά σε τέτοια ματς δεν παίζεις… σκάκι. Παίζεις για να επιβιώσεις επιθετικά, όχι να κρυφτείς.

Η Λίβερπουλ δεν απείλησε, δεν τρόμαξε, δεν έδειξε χαρακτήρα. Και τώρα καλείται να κάνει υπέρβαση στη ρεβάνς. Το ερώτημα είναι απλό: ήταν πλάνο… ή φόβος;

Share This Article