in ,

LOLLOL CryCry

Σκλήρη απάντηση Ακρίτα σε ΑΝΤ1 μετά την αποκάλυψη για τα «Τάπερ» που μπαίνουν στην κατάψυξη

Σκλήρη απάντηση Ακρίτα σε ΑΝΤ1 μετά την αποκάλυψη για τα «Τάπερ» που μπαίνουν στην κατάψυξη

 

Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε το αποκλειστικό τηλεοπτικό ρεπορτάζ του nassosblog για το κόψιμο της σειράς «Τα τάπερ της Αλίκης» σε σενάριο Έλενας Ακρίτα. Επανήλθαμε και στο «Επί Τόπου» με περισσότερες πληροφορίες για τη ματαίωση της σειράς. Θυμηθείτε εδώ:

 

Αποκλειστικό – Τέλος η συνεργασία ΑΝΤ1 – Ακρίτα για την σειρά «Τα τάπερ της Αλίκης»

 

 

H επίσημη εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ «Αυγή» επιβεβαιώνοντας την είδηση έβγαλε και την ανάρτηση της κυρίας Ακρίτα με «καρφιά» για τον ΑΝΤ1.

 

  • «Τα «τάπερ της Αλίκης», το βραβευμένο κοινωνικό μυθιστόρημα της Έλενας Ακρίτα που ο ANT1 είχε αναλάβει να μεταφέρει στην τηλεόραση οδεύει προς τη ματαίωση» γράφει το site της εφημερίδας και συνεχίζει με την ανάρτησης της βουλευτή Επικρατείας «Στα σάιτ διαβάζω ότι ο ANT1 TV  έκοψε το σίριαλ που βασίζεται στο βιβλίο μου “Τα τάπερ της Αλίκης”.Ίσως είναι ράδιο αρβύλα – προσωπικά δεν έχω κάποια ειδοποίηση. Αν κι έχω ζητήσει από πέρσι από το κανάλι συγκεκριμένα στις 19/12/2023 να λύσουμε φιλικά το συμβόλαιο μας (επειδή καθυστέρησε η παραγωγή και υπήρχε ζωηρό ενδιαφέρον από άλλα κανάλια). Εκείνοι όμως αρνήθηκαν γιατί όπως έγραψαν σε μέιλ, ενθουσιάστηκαν με τα σενάρια (scripta manent). Ελπίζω όμως η χρονική συγκυρία να μην συμπίπτει με το εξώδικο της κυρίας Μαρέβας Γκραμποφσκι – είδηση η οποία με αντιδεοντολογικό και μεροληπτικό τρόπο καλύφθηκε από το Δελτίο Ειδήσεων του καναλιού, χωρίς να φιλοξενηθεί η δική μου άποψη» γράφει χαρακτηριστικά η Ακρίτα.

«Ας περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1. Αν υπάρξει» αναφέρει καταληκτικά η αναπληρώτρια τομεάρχης Δικαιωμάτων και Ισότητας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

 

  • Σήμερα θα σας αποκαλύψω τη συνέχεια: Ο ΑΝΤ1 περιμένει να κοπάσει το θέμα και να μην συσχετισθεί το κόψιμο της σειράς με την αγωγή της κυρίας Μητσοτάκη – άλλωστε πραγματικά δεν υπάρχει καμία συσχέτιση – και να ενημερώσει και τυπικά την Έλενα Ακρίτα για τη ματαίωση της σειράς.

 

Όπως σας έγραφα και τις προηγούμενες ημέρες οι λόγοι έχουν να κάνουν καθαρά με θέματα μπάτζετ και την πολιτική που θα ακολουθηθεί στον ΑΝΤ1 + την επόμενη σεζόν και που συνοδεύεται από σημαντική περιστολή δαπανών.

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Η Μαρία Χοακίνα από το Καρουζέλ έγινε 45 ετών – Η μεγάλη αλλαγή & οι νέες φωτό που έριξαν τo Instagram

Ιωάννινα ΤΩΡΑ – Τροχαίο με έναν νεκρό οδηγό μηχανής. Τραυματίστηκε σοβαρά η συνεπιβάτιδα