in ,

CuteCute CryCry LOLLOL

Αποκλειστικό – Τέλος η συνεργασία ΑΝΤ1 – Ακρίτα για την σειρά «Τα τάπερ της Αλίκης»

Η Έλενα Ακρίτα και η αγωγή που θα υποβάλει εναντίον της για συκοφαντική δυσφήμιση η Μαρέβα Μητσοτάκη με μάρτυρα υπεράσπισης τον σύζυγό της και Πρωθυπουργό της χώρας παίζει από χθες κεντρικό θέμα σε όλες τις ενημερωτικές ιστοσελίδες.

 

  • Εγώ σας φέρνω σήμερα και μια σημαντική μιντιακή είδηση για τη γνωστή δημοσιογράφο και βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν στις 16 Σεπτεμβρίου του 2022 όταν ανακοινώθηκε και επίσημα η συνεργασία της με τον ΑΝΤ1.

 

«Τα τάπερ της Αλίκης» το βραβευμένο κοινωνικό μυθιστόρημα της Έλενας Ακρίτα, έρχεται αποκλειστικά στη streaming πλατφόρμα ΑΝΤ1+, σε εκτέλεση παραγωγής των Antenna Studios.

 

  • Η καταξιωμένη ελληνίδα δημοσιογράφος, σεναριογράφος και συγγραφέας ήρθε σε συμφωνία με το ΑΝΤ1+ και τα Antenna Studios για τη δημιουργία μιας σειράς βασισμένης στο best seller μυθιστόρημά της.

 

H Έλενα Ακρίτα υπέγραψε χθες, 15 Σεπτεμβρίου, επίσημα για τη μεταφορά της σειράς «Τα τάπερ της Αλίκης», δηλώντας “Coming home”.

 

  • Η σειρά, «Τα τάπερ της Αλίκης», αναμένεται να προβληθεί αποκλειστικά στη streaming πλατφόρμα ΑΝΤ1+ μέσα στο 2023» ανέφερε τότε η ανακοίνωση που είχε εκδοθεί από το κανάλι.

 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η συγκεκριμένη συμφωνία έχει ήδη ματαιωθεί και η σειρά δεν πρόκειται να γίνει.

 

 

Προφανώς και η ακύρωση της παραγωγής δεν σχετίζεται με το πολιτικό θέμα αλλά με τη νέα πολιτική του ΑΝΤ1+ που θα έχει ελάχιστες νέες παραγωγές αλλά και τα πολλά καθήκοντα της βουλευτή Επικρατείας στο κοινοβούλιο.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Μάθετε πού τραβήχτηκε μια φωτογραφία

Ο Καιρός σήμερα – Αφρικανική σκόνη και υψηλές θερμοκρασίες «πνίγουν» τη χώρα