in

Σήμερα στον Ανακριτή ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Ενώπιον του Ανακριτή Αμαλιάδας θα βρεθεί σήμερα το πρωί ο 71χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του αδερφού του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

 

 

Ο φερόμενος ως δράστης καλείται πλέον να απολογηθεί για τη βαρύτατη κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, έπειτα από την ποινική δίωξη που άσκησε σε βάρος του η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

  • Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, που εξιχνίασαν την αποτρόπαια, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, αδελφοκτονία, παρέδωσαν στην Εισαγγελέα μια πλήρη, εμπεριστατωμένη και τεκμηριωμένη επιστημονικά δικογραφία, με όλα εκείνα τα επιβαρυντικά στοιχεία σε βάρος του μοναδικού υπόπτου, καταφέρνοντας να στοιχειοθετήσουν το αδίκημα της ανθρωποκτονίας. Ο 71χρονος μάλιστα, ήταν αυτός που, όπως προέκυψε από μαρτυρικές καταθέσεις, την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, βρέθηκε εξ’ αρχής στον τόπο του εγκλήματος, στο διάστημα από τις 22:40 (σ.σ. ώρα που το θύμα ήταν ζωντανό) έως και 22:57, την ώρα που κάλεσε τις Αρχές, ειδοποιώντας πως ο 68χρονος αδερφός του πέθαινε.

 

 

Ιδιαίτερα επιβαρυντικά είναι επίσης και τα αποτελέσματα τόσο των τοξικολογικών εξετάσεων αλλά και της ιατροδικαστικής έκθεσης, με τα σαράντα τραύματα από αντικείμενο στο κεφάλι του θύματος, καθώς και το γεγονός ότι, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ο κατηγορούμενος καθάρισε από τα αίματα τη σορό του 68χρονου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, τη σκέπασε με κουβέρτα, τοποθετώντας το κεφάλι σε ένα μαξιλάρι.

 

 

  • Όπως επίσης ο 71χρονος φέρεται να καθάρισε ακόμα και με χλωρίνη και τον τόπο του εγκλήματος, ενώ στα ρούχα του που φορούσε το βράδυ της 19ης Σεπτεμβρίου του 2022, όταν διαπράχθηκε η άγρια δολοφονία, βρέθηκαν αίματα.

Παράλληλα, στο σπίτι του θύματος τα μόνα δακτυλικά αποτυπώματα και δείγματα από γενετικό υλικό που βρέθηκαν ταυτοποιήθηκαν ήταν του κατηγορούμενου και του θύματος. Όλα τα παραπάνω στοιχεία ήταν αυτά που οδήγησαν τους αστυνομικούς της Ασφάλειας στο συμπέρασμα πως πρόκειται για ένα έγκλημα ενδοοικογενειακής αδελφοκτονίας.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Μόλις ανακοινώθηκε – Τέλος το password sharing του Netflix από σήμερα

Αθήνα – Παιδί περιπλανιόταν μόνο του στο δρόμο – Αναζητούνται οι γονείς του