in

Σε λίγες ώρες ανοίγει η διαθήκη του Μπερλουσκόνι με την αμύθητη περιουσία- Τι παίρνει η τελευταία γυναίκα της ζωής του;

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για το άνοιγμα της διαθήκης του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, με την αμύθητη περιουσία του να αναμένεται να μοιραστεί στα πέντε παιδιά του, χωρίς όμως να αποκλείεται η τελευταία γυναίκα της ζωής του Marta Fascina.

  • Οι στενοί συγγενείς του πρώην Ιταλού πρωθυπουργού έχουν κληθεί στο γραφείο του συμβολαιογράφου Arrigo Roveda, ενώ η διαθήκη θα ανοίξει μετά τις 17.30, ώστε να έχει κλείσει το Χρηματιστήριο και να μην επηρεαστούν οι αγορές από την αλλαγή διοίκησης στις επιχειρήσεις.

Η εφημερίδα Corriere della Sera στην ηλεκτρονική της έκδοση αναφέρει ότι η περιουσία του «Καβαλιέρε» περιλαμβάνει και βίλες, πίνακες ζωγραφικής, σκάφη και άλλα περιουσιακά στοιχεία ανεκτίμητης αξίας. Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχουν βγει τα «μαχαίρια» ανάμεσα στους κληρονόμους, παρά τις προστριβές που μπορεί να είχαν όσο ζούσε ο Μπερλουσκόνι.

  • Το ιταλικό δημοσίευμα αναφέρει ότι η Marta Fascina μπορεί να υπέγραψε συμβόλαιο να μην διεκδικήσει μερίδιο από την περιουσία του Σίλβιο, όταν εκείνος πέθαινε, ωστόσο αυτός φρόντισε να την εξασφαλίσει.

Έτσι, φέρεται η τελευταία σύντροφος της ζωής του και βουλευτής της Forza Italia -το κόμμα που ίδρυσε ο «Καβαλιέρε»- να συνεχίζει να μένει στη βίλα Certosa στο Arcore, χωρίς όμως να έχει την κυριότητα του οικήματος.

  • Η Marta Fascina και ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Παράλληλα, φέρεται ότι με τους ίδιους όρους θα μπορεί να μένει και στη Villa San Martino, η οποία θα μετατραπεί σε τόπο μνήμης του πρώην Ιταλού πρωθυπουργού, όπου θα φέρει τα κύπελλα που κατέκτησε η Μίλαν επί προεδρίας του.

  • Μάλιστα, φημολογείται ότι θα λάβει μια επιταγή 100 εκατομμυρίων ευρώ, για να μπορεί να εξασφαλίσει τη ζωή της.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Μαρία Μιχαλοπούλου – Δείτε την γυμνή στην πισίνα…

Δείτε την Σαμπρίνα σε πισίνα με το στήθος έξω…