in ,

CryCry OMGOMG

Σε θαύμα ελπίζουν οι γιατροί για τον Κωνσταντίνο – Προετοιμάζονται για το μοιραίο τα μέλη της πρώην βασιλικής οικογένειας

Πολύ σοβαρή ενώ σύμφωνα με μια πηγή «μη αναστρέψιμη» ήταν χθες λίγο πριν τα μεσάνυχτα η κατάσταση της υγείας του τελευταίου Μονάρχη της Ελλάδος, του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου.

  • Όλες οι πληροφορίες που έρχονταν από το «Υγεία» ήταν απαισιόδοξες και μιλούσαν για ραγδαία επιδείνωση του Κωνσταντίνου που διανύει το 82ο έτος της ηλικίας του.

 

Ήδη τα μέλη της πρώην Βασιλικής οικογένειας της Ελλάδος προετοιμάζονταν για το μοιραίο. Σύμφωνα με πληροφορίες στο πλευρό του βρίσκονται διαρκώς ή πρώην Βασίλισσα Άννα Μαρία και ο γιος του Νικόλαος με τη σύζυγο του Τατιάνα.

 

  • Η υπόλοιπη οικογένεια έχει ειδοποιηθεί και σε όσους βρίσκονται εκτός θα μεταβούν στην Ελλάδα. Δηλαδή η Αλεξία, ο Παύλος, η Θεοδώρα και ο Φίλιππος.

 

Αν και όποτε επέλθει το μοιραίο η τελευταία κατοικία του Κωνσταντίνου θα είναι στα Βασιλικά Κτήματα στο Τατόϊ όπου βρίσκονται όλα τα μέλη της πρώην βασιλικής οικογένειας της Ελλάδος. Το ρεπορτάζ είναι σε πλήρη εξέλιξη την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές… 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

 Η ανάρτηση της Παλιοσπύρου για την ονομαστική της εορτή – «Πρέπει να παλέψεις»

Κομπίνα στη Ρόδο – Ξεγέλασαν 45χρονο με επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα και του απέσπασαν €22.500