in

Σάρα Γανωτή – «Φανταστήκαμε ότι δεν θα έπαιρνε τη σειρά μας με τίποτα κανένα κανάλι»

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» μίλησε η Σάρα Γανωτή για τη σειρά «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα», την πολιτική ορθότητα στις νέες σειρές ενώ μοιράστηκε μία άγνωστη ιστορία πίσω από τη σειρά «Κάπου σε ξέρω».

«Μαζί με τον Νίκο Σταυρακούδη μάς ζήτησε τότε το MEGA να κάνουμε μια σειρά για την Καίτη Κωνσταντίνου και την Μαρία Καβογιάννη. Εκείνη την περίοδο συμπτωματικά η αδελφή μου, η οποία ζει στο Αμβούργο της Γερμανίας, μου είπε αυτή την ιστορία από ένα φιλικό της περιβάλλον. Φανταστήκαμε όμως ότι δεν θα την έπαιρνε με τίποτα κανένα κανάλι. Νιώθαμε ότι θα υπάρξουν πολλές αντιδράσεις και ότι δεν θα έχει αποδοχή».

«Με τα χρόνια που το σκέφτομαι και εγώ αναρωτιέμαι και λέω “μα πως το προτείναμε αυτό το πράγμα;”. Και σήμερα ακόμη παίζεται εάν θα την πρότεινε κάποιος ή αν θα την δεχόταν κάποιο κανάλι».

«Όπως και να έχει πια πρέπει να είσαι correct και δεν έχω πρόβλημα να είμαι correct. Έχω πρόβλημα να είμαι ψεύτρα. Το ζήτημα είναι σε τι συνθήκες μπορείς να φτιάξεις την κωμωδία. Δηλαδή αν την κωμωδία αρχίζεις και την φτιάχνεις με στεγανά, δεν μπορεί αυτό το πράγματα να υπάρχει» συμπλήρωσε καθώς υπογράφει το σενάριο του ζευγαριού από τη Θεσσαλονίκη στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Κρυμμένοι θησαυροί στην Ελλάδα – Οι χάρτες και οι άγραφοι κανόνες

Πρωταγωνίστρια γνωστής σειράς είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί!