in

Σάλος στην Ισπανία – Ο πρώην γαμπρός της Λετίθια ισχυρίζεται ότι είχε δεσμό μαζί της – Η φωτό που δημοσίευσε

Τα βασιλικά σκάνδαλα φαίνεται πως δεν έχουν τέλος στην Ευρώπη. Η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας είναι η επόμενη που βρίσκεται στη δίνη ενός δράματος, με πρωταγωνίστρια τη Λετίθια.Σάλος ξέσπασε όταν ο πρώην σύζυγος της αδελφής της Λετίθια, ο 53χρονος Jaime del Burgo, δημοσίευσε μια αμφιλεγόμενη φωτογραφία της βασίλισσας στο X (πρώην Twitter), την οποία ωστόσο διέγραψε λίγο αργότερα.Πρόκειται για μια σέλφι της 51χρονης Λετίθια, από τότε που ήταν έγκυος, όπου ποζάρει μπροστά στον καθρέφτη και φωτογραφίζει τον εαυτό της. Φορά μια πασμίνα, που, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, ήταν δώρο δικό του, υπονοώντας, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι είχαν ερωτικό δεσμό, που μάλιστα κράτησε και για αρκετά χρόνια. Η φωτογραφία βλέπει για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας και δεν έχει γίνει γνωστό αν είναι πραγματική ή προϊόν επεξεργασίας.

  • Η φωτογραφία συνοδευόταν από ένα κείμενο που γράφτηκε από τον ίδιο τον Jaime del Burgo, το οποίο είναι γραμμένο έτσι ώστε να μοιάζει σαν να γράφτηκε από τη Λετίθια και να φαίνεται ότι εκφράζει την αγάπη της. Κανένα στοιχείο δεν πιστοποιεί ότι έχει γραφτεί από την ίδια τη βασίλισσα Λετίθια.«Αγάπη μου. Φοράω την πασμίνα σου. Είναι σαν να σε νιώθω κοντά μου. Με φροντίζει. Με προστατεύει. Μετράω τις ώρες για να γυρίσω να σε δω. Αγαπώντας σε. Έξω από εδώ. Δική σου», έγραφε χαρακτηριστικά το μήνυμα.Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Jaime del Burgo απειλεί να αποκαλύψει υποτιθέμενα μυστικά της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας, όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ.

Ο πρώην γαμπρός της βασίλισσας επέκρινε επίσης τον βασιλιά Φελίπε και τον Πέδρο Σάντσεθ ότι ήθελαν να «σκοτώσουν» την Ισπανία, «κατηγορώντας» τη Λετίθια ότι συμμερίζεται την «ιδεολογία Sanchista».Ο Del Burgo χρησιμοποιεί τα κοινωνικά δίκτυα προκειμένου να μιλήσει για το υποτιθέμενο ειδύλλιο που είχε με τη Λετίθια. Αλλά αυτό που πραγματικά τραβάει την προσοχή, αναφέρουν τα ισπανικά μέσα, είναι γιατί επανεμφανίζεται ακριβώς στη μέση μιας περίπλοκης πολιτικής κατάστασης για τη χώρα.

  • Ο Jaime del Burgo ήταν παντρεμένος για δύο χρόνια με την Τέλμα Ορτίθ, αδελφή της βασίλισσας Λετίθια, με τον γάμο να καταλήγει σε διαζύγιο.Ο Del Burgo επανεμφανίστηκε στη δημόσια ζωή της Ισπανίας τον περασμένο μήνα με τη δημοσίευση του βιβλίου του δημοσιογράφου Jaime Peñafiel με τίτλο «Letizia and I», στο οποίο ήθελε να εξηγήσει τις ιδιαιτερότητες της προσωπικής του σχέσης με τη σημερινή βασίλισσα της Ισπανίας.Αναφέρει ότι γνώρισε τη Λετίθια Ορτίθ το 2000, όταν ήταν ακόμη ανύπαντρη και ήταν δημοσιογράφος στην ισπανική τηλεόραση, και ότι επρόκειτο να της ζητήσει να τον παντρευτεί, αλλά ο τότε πρίγκιπας Φελίπε τον πρόλαβε. Μάλιστα, η ιστορία κορυφώθηκε με ένα δείπνο στον κήπο του ξενοδοχείου Ritz στη Μαδρίτη, όπου ο επιχειρηματίας έφερε στην τσέπη του ένα δαχτυλίδι αρραβώνων. Ωστόσο, δεν μπόρεσε ποτέ να της κάνει πρόταση γάμου, αφού, στο ίδιο δείπνο, του αποκάλυψε ότι είχε γνωρίσει έναν άνδρα που θα της άλλαζε τη ζωή: τον πρίγκιπα Φελίπε.

Υποστηρίζει όμως ότι οι δυο τους διατηρούσαν ρομαντική σχέση που επεκτείνεται στα χρόνια που η Λετίθια ήταν ήδη παντρεμένη με τον Φελίπε.Ωστόσο, ο Del Burgo ήταν μάρτυρας στον γάμο της Λετίθια με τον Φελίπε τον Μάιο του 2004, πάντα ως στενός φίλος της νύφης. Λίγο αργότερα παντρεύτηκε την αδελφή της, Τέλμα, ωστόσο ο γάμος τους χαρακτηρίστηκε «περίεργος», μέχρι που έληξε άδοξα.Ο Jaime del Burgo Aspíroz, που διαμένει τώρα στην Ελβετία με τη σύζυγό του, τη δικηγόρο σουηδικής καταγωγής Lucía Díaz Liljestrom, και την κόρη του Ulla, δεν είναι ξένος στους κύκλους της ισπανικής εξουσίας. Γιος του πολιτικού Jaime Ignacio del Burgo, πρώην προέδρου της κοινότητας Foral, παρουσιάζεται ως επιχειρηματίας και επενδυτής και οι επιχειρηματικές του δραστηριότητες τον οδήγησαν να ζει σε πολλές χώρες, όπως Μαρόκο, Νότια Αφρική, Βραζιλία, Μεξικό, Ηνωμένες Πολιτείες, Γαλλία, Γερμανία. Το 2020 σχετίστηκε με διαδικτυακές επιχειρήσεις που αφορούσαν την αγορά και πώληση κτιρίων, θέματα ασφάλειας και την πώληση ιταλικών γκουρμέ προϊόντων.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ρέθυμνο ΤΩΡΑ – Συγκλονίζει η κόρη του συζυγοκτόνου – Ζητάει τη μεγαλύτερη των ποινών

Αγγελόπουλος – Βαμβακούση – Το ταξίδι στην Κρήτη και η συνάντηση με τον άνθρωπο που τους έφερε κοντά