in ,

Pulmoll – Η συνταγή της φύσης αναλλοίωτη στο χρόνο

Μαλακώνουν & Aνακουφίζουν το λαιμό

Pulmoll παστίλια
Pulmoll παστίλια

 

Oι παστίλιες Pulmoll είναι ένα δημοφιλές σκεύασμα για τον πονόλαιμο και τον βήχα εδώ και πολλά χρόνια. Αυτές οι μικρές, αρωματισμένες παστίλιες, κατέχουν περίοπτη θέση στα ντουλάπι και την  τσάντα. Οι παστίλιες Pulmoll είναι κάτι περισσότερο από μια γευστική απόλαυση, προσφέρουν  καταπραϋντική και δροσιστική ανακούφιση για τον ερεθισμένο λαιμό και τον βήχα. Το μοναδικό μείγμα συστατικών στις παστίλιες Pulmoll προσφέρει ανακούφιση από τον ερεθισμό του λαιμού και βοηθά στον καθαρισμό των αεραγωγών, διευκολύνοντας την αναπνοή.

Pulmoll παστίλια

Ένα από τα βασικά συστατικά στις παστίλιες Pulmoll είναι η μενθόλη η οποία χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες ως φυσική θεραπεία για αναπνευστικά προβλήματα. Η μενθόλη προσφέρει μια αίσθηση δροσιάς που βοηθά στην ανακούφιση του λαιμού και του βήχα. Έχει επίσης ήπιες αναισθητικές ιδιότητες, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν στο μούδιασμα του λαιμού και στη μείωση της επιθυμίας για βήχα. Εκτός από μενθόλη, οι παστίλιες Pulmoll περιέχουν και φυσικά βότανα όπως ο ευκάλυπτος που παραδοσιακά χρησιμοποιείται για τις φαρμακευτικές του ιδιότητες. Ο ευκάλυπτος είναι γνωστός για την αποσυμφορητική και αποχρεμπτική δράση του. Αυτά τα βότανα λειτουργούν αρμονικά για να παρέχουν ανακούφιση από την ενόχληση του πονόλαιμου και να βοηθήσουν να καθαρίσουν τους αεραγωγούς. Περιέχουν επίσης βιταμίνη C, η οποία μπορεί να βοηθήσει στην υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος και στην προώθηση της συνολικής υγείας. Αυτό τις καθιστά εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ανακούφιση από τα αναπνευστικά συμπτώματα, ενώ λαμβάνουν επίσης μια δόση ευεργετικών συστατικών. Επιπλέον, οι παστίλιες Pulmoll δεν περιέχουν ζάχαρη αλλά γλυκαντικές ουσίες με το φυσικό γλυκαντικό στέβια. Αυτό τις καθιστά μια πιο υγιεινή εναλλακτική λύση σε σχέση με τις παραδοσιακές παστίλιες για το λαιμό που είναι γεμάτες ζάχαρη, καθιστώντας τις κατάλληλες για όσους ακολουθούν δίαιτα χαμηλής περιεκτικότητας σε ζάχαρη ή φιλική προς το διαβήτη.

Pulmoll παστίλια

Οι παστίλιες Pulmoll έρχονται σε μια ποικιλία γεύσεων, από κλασική μέντα μέχρι πιο μοναδικές επιλογές όπως λεμόνι και κεράσι. Αυτό τις καθιστά μια ευχάριστη επιλογή όταν χρειάζεται να καταπραΰνουμε τον πονόλαιμο ή να ηρεμήσουμε τον βήχα. Η βολική συσκευασία καθιστά επίσης εύκολο να κρατάτε τις  παστίλιες Pulmoll μαζί σας, όπου κι αν πάτε, διασφαλίζοντας ότι η ανακούφιση είναι πάντα προσιτή.

Pulmoll παστίλια

Συμπερασματικά, οι παστίλιες Pulmoll προσφέρουν  μια δοκιμασμένη και αληθινή ανακούφιση από συμπτώματα που προκαλούν  δυσφορία, όπως ο πονόλαιμος και ο βήχας. Ο συνδυασμός φυσικών συστατικών χωρίς την προσθήκη ζάχαρης προσφέρει μια πιο υγιεινή εναλλακτική στις παραδοσιακές παστίλιες για το λαιμό παράλληλα με αποτελεσματική ανακούφιση σε μια γευστική συσκευασία. Είτε παλεύετε με έναν επίμονο βήχα είτε απλά πρέπει να καταπραΰνετε τον ερεθισμένο σας  λαιμό, οι παστίλιες Pulmoll είναι μια εξαιρετική επιλογή για γρήγορη και αποτελεσματική ανακούφιση.

Pulmoll παστίλια

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Φάρμα – “Μιλάει, πιάνει τα αυτά του και μετά το φαγητό”

Κόνι Μεταξά – «Τα περισσότερα κομπλιμέντα που ακούω είναι για το πρόσωπό μου»