in

Προφυλακίστηκε ο «Shark» για τη δολοφονία Λυγγερίδη

Προφυλακίστηκε, μετά την παράδοσή του στην αστυνομία, ο «Shark», ένας από τους βασικούς κατηγορουμένους στην υπόθεση των χούλιγκανς της Θύρας 7, για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, κατά τα επεισόδια έξω από το κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη.

Ο επονομαζόμενος Shark, ηλικίας 31 ετών, ήταν καταζητούμενος και σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Σύμφωνα με τα στοιχεία των αρχών, ο Shark, μαζί με άλλους οπαδούς βγήκε από το γήπεδο στου Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη», εντόπισαν το σημείο που ήταν τοποθετημένη η διμοιρία των ΜΑΤ και «μαζί με την υπόλοιπη ομάδα των δραστών και από κοινού διενεργήσαν επιθέσεις εναντίων των αστυνομικών».

Είναι χαρακτηριστικό ότι στα έγγραφα της δικογραφίας αναφέρεται τα εξής για το νεαρό ηγετικό στέλεχος : «Αποτελούσε τον πυρήνα της οργάνωσης, πάνω στον οποίο στηριζόταν η αδιάλειπτη και συνεχής δράση της, επέλεγε τους στόχους, σχεδίαζε και οργάνωνε την εγκληματική δραστηριότητα, διαδραματίζοντας σημαντικό ρόλο και κατά το εκτελεστικό στάδιο, με φυσική και καθοδηγητική παρουσία σε όλες σχεδόν τις έκνομες ενέργειες».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Η Δήμητρα Ματσούκα και τα 13 προφίλ στο Facebook – «Παίρνω 50 likes το πολύ, πρέπει να το λύσουμε αυτό»

Καθηλώνει η Παπουτσάκη – Παίζει στριπ χαρτιά και βγάζει τα ρούχα της…