in ,

LOLLOL CryCry

Που κατέληξε η «σφαγή» για το δελτίο των 12 στην ΕΡΤ1. Όλο το παρασκήνιο…

Χαμός για ένα μόλις δελτίο ειδήσεων… Και λογικό αν σκεφτεί κανείς πως μέχρι και πριν από δυο χρόνια η ΕΡΤ1 είχε στο πρόγραμμά της πέντε καθημερινά δελτία ειδήσεων.

  • Η νέα σεζόν θα έχει μόλις 2. Ένα στις 12.00 το μεσημέρι και ένα ακόμη στις 18.00 το απόγευμα. Τελεία. Όλα τα υπόλοιπα δελτία θα μεταδίδονται μέσα από το ERTNEWS. Για το κεντρικό δελτίο έχουν κλείσει Κουβαράς τις καθημερινές και Μαγγηριάδης τα Σαββατοκύριακα.

Έτσι έμενε μόνο το μεσημεριανό που διεκδικούσαν σθεναρά 2 δημοσιογράφοι: Ο Γιάννης Μούτσος που το παρουσίαζε μέχρι τώρα και η διευθύντρια ενημερωτικών εκπομπών Αντριάνα Παρασκευοπούλου που παρουσίαζε το δελτίο στις 15.00.

  • Την ίδια ώρα όμως το διεκδικούσαν απ’ ότι μαθαίνω και άλλη δημοσιογράφοι με μακρά προϋπηρεσία στα δελτία όπως η Σταυρούλα Χριστοφιλέα και η Αλεξάνδρα Δουβαρά. Τελικά δόθηκε λύση σωστή κατ’ εμέ και αναίμακτη.

Παρασκευοπούλου και Μούτσος πηγαίνουν και οι δύο στο ERTNEWS η πρώτη για το κεντρικό των 21.00 τις καθημερινές και ο δεύτερος τα Σαββατοκύριακα ενώ στο δελτίο της ΕΡΤ1 στις 12.00 το μεσημέρι δεν θα υπάρχει σταθερός παρουσιαστής αλλά θα εναλλάσσονται όλοι οι παρουσιαστές και οι παρουσιάστριες στην παρουσίασή του.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ναταλία Γερμανού – Οι αρετουσάριστες πόζες με μαγιό από τις διακοπές στην Κρήτη

Καιρός – Πολύ ισχυροί οι Βοριάδες σήμερα. Αυτές οι περιοχές απειλούνται με φωτιά