in

CryCry

Πόρτο Γερμενό – Νεκρός ο 41χρονος αγνοούμενος. Εντοπίστηκε κοντά στο σημείο που χάθηκαν τα ίχνη του

Άσχημη κατάληξη είχαν οι έρευνες για την εξαφάνιση του 41χρονου άντρα στο Πόρτο Γερμενό. Εντοπίστηκε νεκρός, κοντά στο σημείο που χάθηκαν τα ίχνη του…

Ο άτυχος άντρας εντοπίστηκε νεκρός από άντρες της ΕΜΑΚ και του Λιμεναρχείο Κορίνθου. H επιχείρηση για τον εντοπισμό του 41χρονου άνδρα βρισκόταν σε εξέλιξη από το απόγευμα της Δευτέρας 3 Ιουλίου, στην περιοχή Σκλαβούνου στο Πόρτο Γερμενό, ενώ το κινητό του τηλέφωνο ήταν σε λειτουργία.

  • Ο ίδιος δεν απάντησε στις κλήσεις στενών συγγενικών και φλικών του προσώπων, με αποτέλεσμα η εξαφάνιση να δηλωθεί στις Αρχές και να ξεκινήσουν οι έρευνες.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν το Λιμεναρχείο Κορίνθου και η αστυνομία, όπου σύμφωνα με το korinthostv, εντόπισαν το σημείο όπου είχε σταθμεύσει το όχημα που είχε νοικιάσει ο 41χρονος Γερμανός, μέσω του GPS που διέθετε. Το αυτοκίνητο είναι σταθμευμένο στην περιοχή Σκλαβούνου στο Πόρτο Γερμενό.

Στις έρευνες εντοπισμού του, συμμετείχαν η ΕΜΑΚ, ομάδα Ίκαρος (ΣμηΕΑ) της πυροσβεστικής και το Λιμεναρχείο Κορίνθου όπου με πλωτά σκάφη του λιμενικού που ερεύνησαν την περιοχή από Μαυρολίμνη έως Πόρτο Γερμενό, η αστυνομία και ελικόπτερο Super Puma.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Αποκάλυψη επιχειρηματία της Μυκόνου που ξυλοκοπήθηκε – «Ηθικοί αυτουργοί είναι μεγαλοεργολάβοι»

ΝΔ – Ο αποχαιρετισμός και το «ευχαριστώ» της Φωτεινής Πιπιλή στους ψηφοφόρους της