in

Πήγε στο νοσοκομείο για εξέταση, λιποθύμησε στην τουαλέτα και πέθανε 12 ώρες μετά στη ΜΕΘ

Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου, όπου ένας 64χρονος βρέθηκε αναίσθητος στις τουαλέτες του νοσοκομείου και αργότερα έφυγε από τη ζωή, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να τον σώσουν.

  • Σύμφωνα με το karvasaras, το περιστατικό σημειώθηκε τη Δευτέρα 24 Απριλίου, όταν ο άνδρας, που ταυτοποιήθηκε ως Χ.Π. από τον Πρόδρομο Ξηρομέρου, είχε επισκεφθεί το νοσοκομείο για ραντεβού στον γιατρό. Μετά την επίσκεψη πήγε να χρησιμοποιήσει μια από τις τουαλέτες του νοσοκομείου. Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα βρέθηκε αναίσθητος από εργαζόμενο στο νοσοκομείο. Το προσωπικό και οι γιατροί κατέβαλαν ηρωικές προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) όπου παρακολουθήθηκε στενά για 12 ώρες. Δυστυχώς το πρωί της Τρίτης 25 Απριλίου ο άνδρας έφυγε από τη ζωή.

Αυτό είναι ένα τραγικό περιστατικό και η σκέψη μας είναι στην οικογένεια και τους φίλους του H.P. αυτή τη δύσκολη στιγμή. Τα αίτια του θανάτου του παραμένουν άγνωστα, ενώ το νοσοκομείο Αγρινίου δεν έχει εκδώσει ακόμη ανακοίνωση για το θέμα.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

Τέμπη – «Δίψασες. Πήγες να πάρεις νερό. Και χάθηκες για πάντα». Μητέρα 22χρονου Γιώργου ανήμερα της γιορτής του

Ελασσόνα – Μαχαίρωσε τον φίλο του για τα μάτια μιας γυναίκας. Πώς ξέσπασε ο καβγάς;