in

CryCry LOLLOL

Παρασκήνιο – Το ρεπορτάζ που αν επιβεβαιωθεί θα «πονέσει» τον διακοσμητικό Ποφάντη

Αν «σκάσει» το παρακάτω ρεπορτάζ τις επόμενες μέρες, τότε μιλάμε για ακραίο «άδειασμα» του Τζώρτζη Ποφάντη στο εσωτερικό του ΑΝΤ1 που επιβεβαιώνει το πόσο διακοσμητικός είναι ο ρόλος του στην ουσία των αποφάσεων του σταθμού. 

Θυμάστε που ο Κερκυραίος είχε αποκλείσει στην τελευταία του συνέντευξη την ενεργοποίηση της ψυχαγωγικής ζώνης τα Σαββατοκύριακα, αλλά και της απογευματινής; Σας είχαμε γράψει πως αυτό είχε συζητηθεί έντονα γιατί ήταν ακόμα σε εξέλιξη οι συζητήσεις με τη Μπέττυ Μαγγίρα και οι δηλώσεις του ήταν σαν να προδικάζουν τις εξελίξεις (πάτα εδώ).

Μαθαίνω πως ακόμα στο Μαρούσι το θέμα της Μαγγίρα δεν έχει κλείσει. Συζητήσεις γίνονται και κάποια στελέχη είναι θετικά στο ότι τελικά θα επιτευχθεί η μεταγραφή. Βέβαια, το ίδιο λένε και από το OPEN με την ίδια την Μπέττυ Μαγγίρα να μην δίνει πληροφορίες στους τηλεοπτικούς συντάκτες που την καλούν. 

Η ουσία είναι όμως πως αν τελικά η Μαγγίρα πάει στον ΑΝΤ1, πρόκειται για μία τεράστια «σφαλιάρα» προς τον Τζώρτζη Ποφάντη. Αλλά το αγόρι αυτό είναι συνηθισμένο σε αυτά…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

Σε βίλα στο Πήλιο – Αυτός είναι ο τουρίστας που βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του

WhatsApp – Έρχεται νέα λειτουργία για τις ενοχλητικές κλήσεις των πρώην σας