in

Παρασκήνιο! Πρόταση – πακέτο του ALPHA στον Τανιμανίδη για 2 εκπομπές. Μία εβδομάδα διορία στον ΑΝΤ1 για να κάνει την κίνηση – ματ

Πρώτο το nassosblog.gr σας είχε γράψει πριν από καιρό πως ο Σάκης Τανιμανίδης είναι δυσαρεστημένος με την παγωμάρα που επικρατεί στον ΑΝΤ1 (πάτα εδώ), τότε επειδή δεν βλέπει να προχωρά το “World Party”, τόσο επειδή του μετέθεσαν την πρεμιέρα του “Dragons Den” στο δεύτερο μισό της σεζόν, με τον ίδιο να το μαθαίνει πολύ αργά. 

  • Είχαμε αναφέρει κιόλας από 4 εβδομάδες πως ο παρουσιαστής – παραγωγός έχει βγει στη γύρα ώστε να πουλήσει το “World Party” σε άλλα κανάλια. Ο σταθμός που έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον μέχρι στιγμής είναι ο ALPHA, ο οποίος θέλει να επανεντάξει στο πρόγραμμά του την ταξιδιωτική εκπομπή, στην οποία θα συμμετέχει φυσικά και ο Γιώργος Μαυρίδης.

Και πάμε τώρα στην πληροφορία – βόμβα: Στην πρόταση του ALPHA στον Τανιμανίδη έχουν υποσχεθεί να αναλάβει το “Deal”, το οποίο υπάρχει στα σκαριά να επιστρέψει από τη νέα σεζόν καθώς θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως στη θέση αυτή δεν θα υπάρχει το “Πιο μεγάλο παζάρι”. 

  • Ο Τανιμανίδης είναι ενθουσιασμένος με την ιδέα αυτή και μαθαίνω πως ο ALPHA για το budget του έχει δείξει πως το budget θα είναι ιδιαιτέρως ανεβασμένο.

Τι γίνεται όμως με τον ΑΝΤ1;

  • Μπορεί ο Τανιμανίδης να μην έχει φέρει επιτυχίες στον ΑΝΤ1 όμως πιστεύουν πολύ στο “World Party”. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μέσα στην εβδομάδα θα του γίνει μία άκρως δελεαστική πρόταση με σκοπό να τον κρατήσει στο δυναμικό του μέχρι να μην είναι πολύ αργά. Το θέμα είναι θα προλάβουν; Δύσκολο αν με ρωτάτε, καθώς και ο ALPHA βιάζεται και ο Σάκης Τανιμανίδης με τον Γιώργο Μαυρίδη έχουν σκοπό να φύγουν για γυρίσματα τον Γενάρη…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Απρόσεκτη η Βάσω Λασκαράκη- Φάνηκαν τα επίμαχα σημεία της στην κάμερα…

Δύσκολες ώρες για τον Κώστα Φραγκολιά