in

Έξαλλος ο Τανιμανίδης με τον Αντ1 – “Πουλάει” το “World Party” σε στελέχη άλλων καναλιών;

Πολύ δυσαρεστημένος είναι ο Σάκης Τανιμανίδης με τον ANT1, τόσο πολύ που σκέφτεται πολύ σοβαρά ακόμα και την έξοδο. Πάμε όμως να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: 

  • Ο παρουσιαστής στις αρχές του Καλοκαιριού μπήκε για γυρίσματα του “Dragons’ Den” για τον δεύτερο κύκλο και η ενημέρωση που είχε ήταν ότι στις αρχές Οκτώβρη θα βγει στον “αέρα”. Για αυτό το λόγο, αφού είχε επανασυνδεθεί με τον Γιώργο Μαυρίδη, είχε εισηγηθεί στο κανάλι του Αμαρουσίου την πρόταση να επαναφέρουν από κοινού το “World Party” στο δεύτερο μισό της σεζόν. Ήθελε να έχει χρόνο για γυρίσματα όλο το Φθινόπωρο, ώστε να βγει στον “αέρα” κάπου τον Φεβρουάριο.

Η απάντηση του ΑΝΤ1 σε αυτό το αίτημα ήταν θετική, ωστόσο κάπου στις αρχές Σεπτεμβρίου αποφασίστηκε το επιχειρηματικό ριάλιτι να μετατεθεί για το δεύτερο μισό της σεζόν, με αποτέλεσμα να μην γίνεται να βγει την ίδια περίοδο και το “World Party”. Το τελευταίο πράγμα που ήθελε ο Τανιμανίδης ήταν να μείνει μισή σεζόν εκτός, αφού είχε ξεκαθαρίσει πως τον ενδιαφέρει να παρουσιάσει δύο εκπομπές σε μία σεζόν. 

  • Αυτή τη στιγμή είναι πολύ δυσαρεστημένος με τον ΑΝΤ1 και μαθαίνω πως έχει ήδη αρχίσει να συζητά με άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς το ενδεχόμενο επιστροφής του “World Party”. Λέτε ο Τανιμανίδης να το κάνει επίτηδες ώστε να το μάθει μέσα από την πιάτσα ο ΑΝΤ1 και να αναθεωρήσει τις αποφάσεις του; Ο Γιώργος Μαυρίδης,πάντως, τον έχει αφήσει τον Τανιμανίδη εν λευκώ να αποφασίσει εκείνος για το κοινό τηλεοπτικό του μέλλον.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Πριν από λίγο – Σεισμός 4,1 Ρίχτερ στην Κάλυμνο

Σοκαριστικές φωτογραφίες – Δείτε τη “Μάγισσα” του ΑΝΤ1 χωρίς ρούχα…