in

CuteCute LoveLove

Παπαρίζου για τα «άφυλα παιδιά» – «Ζητώ συγγνώμη, σκέφθηκα γρήγορα και έκανα λάθος μετάφραση!»

Διευκρινίσεις έδωσε η Έλενα Παπαρίζου την Κυριακή (26/03) μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», στον Alpha, σχετικά με τη δήλωσή της ότι τα παιδιά είναι άφυλα,

Πολλοί ήταν αυτοί που επέκριναν την αγαπημένη τραγουδίστρια και έτσι, λοιπόν, η Έλενα Παπαρίζου θέλησε να ζητήσει μία μεγάλη «συγγνώμη» από όσους τυχόν στενοχώρησε με τη δήλωσή της ενώ εξήγησε και τι ήθελε να πει ακριβώς στη συνέντευξή της.

Ειδικότερα όπως είπε η Έλενα Παπαρίζου:

«Δεν έχω δεχτεί και τα καλύτερα σχόλια. Σκέφθηκα πάρα πολύ γρήγορα και έκανα λάθος μετάφραση.

Αν έχω στενοχωρήσει κάποιον οφείλω να ζητήσω “συγγνώμη”, γιατί μπορώ να το κάνω, γιατί είμαι άνθρωπος.

Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι τα παιδιά δεν γεννιούνται άφυλα γεννιούνται και δεν ξέρουν την προτίμηση και τι φυλετική συνείδηση έχουν.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

9 Comments

  1. Τα παιδιά δεν είναι ασεξουαλικά. Δεν έχουν βέβαια τη σεξουαλικότητα των ενηλίκων αλλά σταδιακά μεγαλώνοντας δείχνουν σημάδια εξερεύνησης της σεξουαλικότητας που ούτε τα ίδια δεν το καταλαβαίνουν.
    Καλά είναι σε αυτά τα θέματα να μιλούν οι γονείς

        • Αλήθεια, πώς θα κάνεις παιδιά αν δεν το κάνεις ποτέ στην ζωή σου? Με την χούφτα θα τα κάνεις? Τι ξέρεις από παιδιά εσύ βρε φυτόζωο? 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

          Τσούχτηκες πάλι? Δεν τα βρίσκεις τώρα ξεκαρδιστικά τα σχόλιά μου όπως είπες? Καλά να πάθεις. Να μάθεις να γίνεις άνθρωπος και να σέβεσαι για να σε σέβονται, αγενέστατο κακόψυχο.

        • Φάτην τώρα.
          Εσύ δεν είσαι αυτή η φρικαρισμένη μουρλοκακομοίρα που πετάγεσαι στα σχόλιά μου και μου επιτίθεσαι χωρίς κανέναν λόγο και χωρίς να σε πειράξω? Δες τώρα την γλύκα. Σου δίνω μια γεύση από τους τρόπους σου. Σε τσούζει? Καλά να πάθεις. Πολύ το ευχαριστιέμαι. Εμείς οι Σκορπιοί δεν χαρίζουμε όταν έχουμε δίκιο. Να μάθεις να φέρεσαι. Κ@λ@ψαρο. Βλ@μμένο. Προσβάλλεις ακόμα και τους Ιχθύς. Είπαμε, είναι αφασία αλλά εσύ είσαι τελείως γκαγκά.
          Μάθε να μην κάνεις ό,τι δεν σου αρέσει να σου κάνουν. Αλλιώς, δεν θα σε αφήσω σε χλωρό κλαρί. Τους καρπούς σου γεύεσαι τώρα. Όταν κάνεις μ@λ@κίες να μην ζητάς και τα ρέστα.

        • Εσύ είσαι αυτή η φρικαρισμένη η κακομοίρα που γράφεις όλη μέρα εδώ μέσα, κάνεις σαν υστερικιά, παθαίνεις κρίσεις και βαράς φρίκες με σχόλια άλλων που δεν σε αφορούν. Δεν γνωρίζεις καθόλου από παιδιά. Δεν ξέρεις την τύφλα σου.

Απεργία στα ΜΜΜ – Χωρίς Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ την Τρίτη η Αθήνα

Καλαμάτα – Χειροπέδες σε 26χρονο που κλώτσησε τον σκύλο του