in

CuteCute LoveLove

Πάνος Ιωαννίδης- «Αυτό το λέω πρώτη φορά νομίζω»

«Περιμένουμε όλοι πώς και πώς τον τελικό, θα είναι live και ανυπομονούμε να δούμε ποιος θα είναι ο νικητής. Και τα δύο παιδιά είναι εξαιρετικοί μάγειρες, το αξίζουν και οι δύο, όλα θα κριθούν στη λεπτομέρεια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πάνος Ιωαννίδης, μιλώντας στην κάμερα του «Breakfast@Star» δύο ημέρες πριν από τον μεγάλο τελικό του «MasterChef».
Ενώ πρόσθεσε: «Αυτό που έχει αγαπήσει ο κόσμος σε εμάς τους τρεις κριτές είναι ότι είμαστε μάγειρες και όχι πρόσωπα της τηλεόρασης. Είμαστε διαφορετικοί χαρακτήρες αλλά με έναν μαγικό τρόπο έχουμε δέσει».

Για τη βάφτιση του γιου του, δήλωσε: «Ο Κωνσταντίνος έγινε ενός και πρόσφατα είχαμε και τη βάφτιση. Ήταν πολύ συγκινητική, έγινε σε πολύ κλειστό κύκλο στο Πήλιο».

Για το πώς φαντάζεται τη ζωή του μετά το ριάλιτι μαγειρικής, απάντησε: «Αυτό το λέω πρώτη φορά νομίζω. Πολύ παλιά έκανα μαθήματα πάνω στο θέατρο. Μου αρέσει πολύ και δεν θα ήμουν αρνητικός σε ένα σενάριο για κάποια ταινία. Ακόμη πιο θετικά θα έβλεπα το ενδεχόμενο μιας τηλεοπτικής εκπομπής μαγειρικής».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σίλβιο Μπερλουσκόνι – Η σορός του δεν θα τεθεί τελικά σε λαϊκό προσκύνημα

Netflix – Δείτε ποιες είναι οι δημοφιλέστερες σειρές σήμερα στην πλατφόρμα