in

CryCry CuteCute LoveLove

”Πάγωσε” γυναίκα στη Λαμία – Τι είδε απο την κάμερα να γίνεται στο σπίτι της

Σοκαρισμένη η γυναίκα μόλις άνοιξε την εφαρμογή απο το κινητό να δει τι γίνεται στο σπίτι της…

 

Η προηγμένη τεχνολογία με ασύρματη μετάδοση από κάμερες ασφαλείας των εικόνων μέσα από το σπίτι της, βοήθησε μια γυναίκα στη νότια Λαμία, να λύσει το «μυστήριο» με τα εξαφανισμένα κοσμήματά της, αλλά και να συλληφθεί επ’ αυτοφώρω ο άνθρωπος που τα είχε αφαιρέσει και που προσπάθησε να κλέψει ξανά!

  • Όλα έγιναν το πρωί της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου 2023, όταν στο τηλεφωνικό κέντρο της Αστυνομίας μια γυναίκα κάλεσε να καταγγείλει ότι εκείνη τη στιγμή μια άγνωστη γυναίκα με μαύρα, ήταν μέσα στο σπίτι της στη Νέα Άμπλιανη Λαμίας.Την είχε δει μέσα από το κινητό της, καθώς είχε βάλει ασύρματες κάμερες μετά από τη μυστηριώδη εξαφάνιση κάποιων κοσμημάτων της.

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, καθώς και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, έφτασαν γρήγορα στο σημείο όπου πράγματι, εντόπισαν και συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω μια γυναίκα.

 

  • Όπως αποδείχτηκε δεν ήταν κάποια τυχαία κλέφτρα που… έτυχε να βάλει στόχο το συγκεκριμένο σπίτι, αλλά μια πολύ γνωστή γειτόνισσα!

 

Η δράστιδα είχε καταφέρει να αποσπάσει τα κλειδιά του σπιτιού από μια άλλη γειτόνισσα, ηλικιωμένη, στην οποία τα είχε εμπιστευτεί η ιδιοκτήτρια! Έτσι μπορούσε να μπαίνει ανενόχλητη και να μην υπάρχει ούτε ίχνος διάρρηξης!

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Τηλεθέαση – Ούτε μαζί οι μονοψήφιοι Λιάγκας και Σκορδά δεν φτάνουν την Καινούργιου

Δύσκολες ημέρες για τον γιο της Μενεγάκη – Τα πάνω κάτω στην ζωή του Άγγελου